2015-09-07 10:23:04
Φωτογραφία για «ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ» (ΡΗΟΤΟ)
Η Ναντ είναι μία από τις ιστορικότερες ομάδες του γαλλικού ποδοσφαίρου, αφού μετρά 8 πρωταθλήματα και 8 ακόμα τίτλους εντός της χώρας. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, τα πράγματα... δεν πάνε και τόσο καλά για τους «Canaris» κυρίως λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται ο γαλλικός σύλλογος.

Τη φετινή χρονιά ωστόσο, συμπληρώνονται 20 χρόνια από την τελευταία χρονιά που η Ναντ πανηγύρισε το τελευταίο της πρωτάθλημα το 1995. Όλα αυτά αναφέρονται γιατί με την ομάδα της Γαλλίας εμπλέκεται και ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει έχοντας αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού και συνεχίζει να προσφέρει από το πόστο πλέον του στρατηγικού σύμβουλου της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Ο λόγος φυσικά για τον Κριστιάν Καρεμπέ! Ο Γάλλος βρισκόταν στην τότε ομάδα της Ναντ που κατέκτησε για τελευταία φορά το πρωτάθλημα και μίλησε στην γαλλική εφημερίδα «BUT», για τα όσα έζησε στα πρώτα του βήματα στον σύλλογο.


Για τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1995, ο Καρεμπέ είπε: «Μοναδικές στιγμές. Ο σύλλογος βρισκόταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση κι έπρεπε να στηριχθεί σε νεαρούς παίκτες. Καταφέραμε να δέσουμε ως ομάδα και να χτίσουμε κάτι μοναδικό. Στα πέντε χρόνια που μείναμε μαζί, αφήσαμε το στίγμα μας σε Γαλλία και Ευρώπη. Ένα από αυτά είναι το ρεκόρ μας δίχως ήττα. Πάντα αισθάνομαι όμορφα όταν βλέπω ξανά όλα τα παιδιά και παίζουμε μαζί».

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ναντ, τόνισε: «Ο λα λα! Είναι κάτι μακρινό. Τώρα είμαι στον Ολυμπιακό και περνάω καλά. Όμως ποτέ δεν ξέρεις. Η Ναντ θα παραμείνει η ομάδα της καρδιάς μου. Ξέρω τα πάντα για την πορεία της».

Ακόμα, τοποθετήθηκε και για τον τωρινό τρόπο παιχνιδιού της Ναντ και αν είναι... ουτοπία ή ακόμα δυνατό όπως παλιά. Ο Καρεμπέ έχει μιλήσει για πολλά και διάφορα θέματα, ωστόσο δεν έχει δει το… φως της δημοσιότητας ολόκληρη η συνέντευξή του στην γαλλική εφημερίδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ