2015-09-11 09:53:10
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ... ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΓΟΥΤΑΣ!
Ο Δημήτρης Γούτας έχει μπει στο τελικό στάδιο της αποκατάστασής του και από την ερχόμενη εβδομάδα και μετά θα είναι... απόλυτα έτοιμος.

Ο νεαρός στόπερ του Ολυμπιακού έχει μπει στην τελική ευθεία της πλήρους επανόδου στις υποχρεώσεις της ομάδας. Κάτι που τόνισε και ο ίδιος στην Media Day των ερυθρόλευκων.

«Η αρχή ήταν πιο δύσκολη απ' ότι την περίμενα. Κάθε επαγγελματίας όμως δουλεύει για να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό. Με τιμάει που είμαι σε μία ομάδα που έχει μεγάλους σε αξία παίκτες και θα παλέψω για να καθιερωθώ. Η ομάδα πρέπει να παραμείνει και φέτος στην κορυφή και θα παλέψει πολύ γι' αυτό», τόνισε αρχικά.

Στην συνέχεια είπε για την κατάστασή του: «Είμαι στο τελικό στάδιο της αποκατάστασής μου. Από βδομάδα θα ανεβάζω ρυθμούς και σύντομα θα είμαι έτοιμος».

Για το εάν είναι ο νέος Κώστας Μανωλάς ο Δημήτρης Γούτας απάντησε: «Στόχος όλων των παιδιών που έρχονται εδώ είναι να καθιερωθούν στην ομάδα και μετά να κάνουν ένα άλμα στην καριέρα τους. Προσωπικά θέλω να δουλέψω, να μπορέσω να καθιερωθώ και μετά θα δούμε. Μετά ότι καλύτερο έρθει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ