2015-09-12 15:47:07
Φωτογραφία για Έστησε ολόκληρο σενάριο ... για ένα τσουβάλι ζωοτροφή
Δεν ήταν μόνο το τσουβάλι με τη ζωοτροφή που ... έκανε δώρο στον άγνωστο, ένας επαγγελματίας που έπεσε θύμα απάτης. Ήταν και τα χιλιόμετρα που χρειάστηκε να διανύσει για να φτάσει στο ... δήθεν πελάτη!

Ο Π.Τ., ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, έπεσε θύμα ενός απατεώνα που "πατώντας" πάνω στην ανάγκη για δουλειά, τηλεφώνησε στον επαγγελματία (από κινητό χωρίς απόκρυψη μάλιστα!), του συστήθηκε και κατόπιν ... του έσκασε το παραμύθι! "Θέλω να μου φτιάξεις μια ηλεκτρική εγκατάσταση σε μια αποθήκη και ένα σπίτι" - του είπε και του ζήτησε να πάει επί τόπου, στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου, ώστε να δει από κοντά τα δύο κτίσματα.

Ο Π.Τ. πείστηκε, μπήκε στο αυτοκίνητό του και πήρε το δρόμο προς την περιοχή όπου του είχε δώσει ραντεβού ο "πελάτης". Στη διαδρομή, το κινητό του χτύπησε ξανά. Ήταν ο "Γιώργης Χατζηδάκης" (έτσι του συστήθηκε, αν και αμφίβολο είναι το αν χρησιμοποίησε το πραγματικό του όνομα) και του ζητούσε να τον εξυπηρετήσει, αγοράζοτας από το δρόμο ένα τσουβάλι ζωοτροφή, την οποία θα του πλήρωνε (φυσικά!) όταν συναντιούνταν. Ο Π.Τ., και πάλι ανυποψίαστος, δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά... αγόρασε τη ζωοτροφή και συνέχισε τη διαδρομή του.


Τηλεφωνικά οι δύο άνδρες επικοινώνησαν ξανά, ώστε ο τεχνίτης να εντοπίσει την αποθήκη που έχρηζε παρεμβάσεων. Ο "πελάτης" του ζήτησε να αφήσει τη ζωοτροφή εκεί και να συνεχίσει προς το σπίτι του, που βρισκόταν σε απόσταση 100 μέτρων. "Έλα να πιούμε και μια ρακή, έχω και καλό τυρί!" - του είπε μάλιστα, όμως ο Π.Τ. ούτε ρακή ήπιε, ούτε τυρί έφαγε, ούτε καν ... τον πελάτη βρήκε! Στην τελευταία τους τηλεφωνική επικοινωνία, ο απατεώνας αναφέρθηκε σε κάποιο ... στενάκι στο οποίο έπρεπε να στρίψει ο Π.Τ. Ήταν όλα ξεκάθαρα... ο τεχνίτης επέστρεψε στην αποθήκη και το τσουβάλι είχε εξαφανιστεί! Όσο για το τηλέφωνο του απατεώνα... έκτοτε δείχνει να είναι συνεχώς κατειλημμένο...
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ