2015-09-17 16:46:20
Φωτογραφία για ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ Ι.Σ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ Ι.Σ. ΠΑΤΡΩΝ
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 30, ΝΑΥΠΛΙΟ 21100

ΤΗΛ:27520-24760,fax:27520-29824

Ε-MAIL: [email protected]

www.isargolidos.gr

Ναύπλιο 17/9/2015

Αρ. Πρωτ. 176

Ο ΙΣ. Αργολίδας χαιρετίζει την ενέργεια του ΙΣ Πατρών να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου σχετικά με τις διαχειριστικές ενέργειες του ΕΟΠΥΥ.

Οι παράνομες και καταχρηστικές ενέργειες του ΕΟΠΥΥ, όπως αποτυπώνονται στη μηνυτήρια αναφορά του ΙΣ Πατρών, έχουν οδηγήσει τους συμβεβλημένους με τον οργανισμό ιατρούς στα όρια της εξαθλίωσης, τα μικρά και μεσαία εργαστήρια στον αφανισμό και εκατοντάδες εργαζομένους σε ανεργία. Ο ΙΣ Αργολίδος παρ’ όλο που ελάχιστοι πλέον ιατροί μέλη του είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ (λόγω αναξιοπιστίας του οργανισμού), θα στηρίξει με όποιο μέσον διαθέτει τον ΙΣ Πατρών στην πρωτοβουλία αυτή και θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει ότι οι λεόντειες συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ οδηγούν τον Έλληνα γιατρό στον αφανισμό και τους ασφαλισμένους χωρίς περίθαλψη. Πιστεύουμε δε ότι η μοναδική λύση για γόνιμη συνεργασία μεταξύ Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας και ιατρών είναι η υπογραφή συλλογικών συμβάσεων μέσω των κατά τόπους συλλόγους ή του ΠΙΣ.


Καλούμε τους υπόλοιπους Ιατρικούς συλλόγους της χώρας να υποστηρίξουν αυτές τις πρωτοβουλίες, και τον ΠΙΣ να εντείνει τις προσπάθειες του για σύναψη συλλογικής σύμβασης ώστε να αποκατασταθεί το κύρος και η αξιοπρέπεια του Έλληνα ιατρού.

Με τιμή για το Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΑΡΑΒΕΛΙΑ
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ