2015-09-17 23:29:11
Φωτογραφία για Ευ. Μεϊμαράκης: Στέλνουμε μήνυμα ομόνοιας και όχι διχόνοιας
Τη Δευτέρα θα σχηματίσουμε κυβέρνηση με κορμό τη Ν.Δ. επεσήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης... μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην Ομόνοια, παρουσία των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

Όπως ανέφερε, «στέλνουμε παντού μήνυμα ομόνοιας και όχι διχόνοιας» εξηγώντας γιατί επελέγη η πλατεία Ομονοίας για την κεντρική προεκλογική εκδήλωση, ενώ ανέφερε πως η επιλογή της μέρας δεν είναι τυχαία γιατί, μεταξύ άλλων, «γιορτάζει η Σοφία που έχει ανάγκη ο πολιτικός κόσμος».

Ο κ. Μεϊμαράκης απευθύνθηκε στους νέους, τονίζοντας ότι γνωρίζει πως έχουν άποψη για το μέλλον. Παράλληλα, τους κάλεσε «να μην τους επιτρέπουν να καπηλεύονται το "νέο"». «Θα πάμε την Ελλάδα μπροστά για να γυρίσουν τα παιδιά μας πίσω», πρόσθεσε.

«Το μόνο νέο που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τα Capital Controls» σχολίασε ο κ. Μεϊμαράκης και υπογράμμισε ότι τη Δευτέρα «πιάνουμε δουλειά, για να φέρουμε δουλειές».

Ο κ. Μεϊμαράκης υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι βαθιά προσηλωμένη στην πρόοδο, τονίζοντας ότι είναι η πιο προοδευτική πολιτική δύναμη στη χώρα.

«Θέλετε να συνεχίσουμε τα πειράματα ή επιθυμείτε σιγουριά και σταθερότητα;», διερωτήθηκε και εκτίμησε ότι οι πολίτες δεν επιθυμούν το «πείραμα ΣΥΡΙΖΑ», προσθέτοντας ότι «το πείραμα αυτό τελειώνει την Κυριακή». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ