2015-09-20 01:56:13
Φωτογραφία για Παίρνω ένα χαρτί και ένα στυλό και απλώς σου γράφω....
Σου γράφω γιατί η απόσταση δε βοηθάει ώστε να... σε κοιτάξω στα μάτια και να σου δώσω να καταλάβεις όλα αυτά που σκέφτομαι, λογικά και παράλογα! Αυτά που ίσως σε κάνουν να γελάσεις ή ακόμα και να σε κάνουν να αισθανθείς αυτά που αισθάνομαι εγώ.

Τι πιο όμορφο συναίσθημα από αυτό που σε κάνει κάθε πρωί να κοιτάς το κινητό σου για να δεις μια καλημέρα! Μια καλημέρα από τον "μπελά" μου έβαλες στη ζωή τόσο ξαφνικά, τόσο ξαφνικά όπως τον γνώρισες και νόμιζες πως δεν θα τον ξαναδείς ποτέ!

Τι πιο όμορφο συναίσθημα από αυτό της προσμονής, μετρώντας τις μέρες ώστε να βρεθείς μέσα στην αγκαλιά του παίρνοντας ένα αεροπλάνο που θα μηδενίσει τόσο γρήγορα την απόσταση.

Τι πιο όμορφο συναίσθημα την ώρα που φτάνεις στην αγκαλιά του που νομίζεις πως κοιμάσαι και βλέπεις ένα γλυκό όνειρο σαν αυτά που βλέπεις τις μέρες που δεν τον έχεις  και σου κάνει παρέα το μαξιλάρι 'βαφτισμένο" με το όνομα του για να σου κάνει συντροφιά τις στιγμές που δεν τον έχεις.

Τι πιο άσχημο συναίσθημα όμως από αυτό του αποχωρισμού, της στιγμής που πρέπει να γυρίσεις τη πλάτη σου να κοιτάξεις μπροστά και πίσω από τα γυαλιά δύο βουρκωμένα μάτια κρατάνε σαν φυλαχτό αυτές τις λίγες στιγμές που πρόλαβες να ζήσεις κοντά του και περιμένεις πότε θα έρθουν πάλι...
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Για να ξυπνάτε για τα... καλά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Για να ξυπνάτε για τα... καλά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ