2015-09-25 17:34:06
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΟΔΟΧΗ ΑΛΛΑ... ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΒΕΝΓΚΕΡ ΓΙΑ ΣΑΝΤΣΕΣ!
Γκολ θέλουν να βάζει στην Άρσεναλ ο Αλέξις Σάντσες και γκολ... δεν βάζει. Μάλιστα, η φετινή του απόδοση δεν έχει καμία σχέση με την περσινή, καθώς ο Χιλιανός επιθετικός δεν έχει καταφέρει να κάνει κάτι ουσιαστικό φέτος.

Μάλιστα, την ευθύνη για το... ντεφορμάρισμα του παίκτη και την αγωνιστική του... καθίζηση, φαίνεται να παίρνει ο ίδιος ο Αρσέν Βενγκέρ, σημειώνοντας πως τον έβαλε πολύ νωρίς να παίξει φέτος, καθώς δεν είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που ολοκληρώθηκε το Κόπα Αμέρικα, εκεί όπου ήταν πρωταγωνιστής στην κατάκτηση της πρώτης θέσης από τη Χιλή.

Ο Βενγκέρ λοιπόν είπε... «Νομίζω ότι τον έβαλα να παίξει πολύ νωρίς, πριν καν ήταν έτοιμος αγωνιστικά. Αυτή είναι μία εξήγηση», ανέφερε ο Αλσατός τεχνικός της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού και συνέχισε «Το δεύτερο είναι πως όποιος παίκτης έχει κερδίσει ένα μεγάλο τρόπαιο με την Εθνική του ομάδα, χρειάζεται χρόνο για να εγκλιματιστεί και να επιστρέψει στα καλύτερά του. Αυτοί είναι οι δύο βασικότεροι λόγοι για μένα. Δεν είναι ακόμα έτοιμος, έρχεται από ένα μεγάλο κατόρθωμα και χρειάζεται χρόνο. Δεν ανησυχώ για τον Αλέξις Σάντσες. Ακόμα και να μην σκοράρει, αποτελεί μεγάλη απειλή για τον καθένα και είμαι σίγουρος πως θα σκοράρει ξανά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ