2012-05-08 15:30:06
Φωτογραφία για Ανήσυχος για τις πολιτικές εξελίξεις ο Κώστας Καραμανλής
Ιδιαίτερα ανήσυχος μπροστά στον ακίνδυνο ακυβερνησίας είναι ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και εκτιμά ότι...  μπορεί να γεννήσει όχι μόνο κοινωνικούς και οικονομικούς αλλά και εθνικούς κινδύνους.

«Χρειάζεται, ψυχραιμία, σύνεση και νηφαλιότητα,» εκτιμά ο Κ. Καραμανλής και θεωρεί ότι πρέπει το γρηγορότερο να υπάρξει κυβέρνηση που θα διασφαλίζει την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος οικονομικής κατάρρευσης.

Μπροστά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα , ο κ. Καραμανλής θεωρεί ότι η ΝΔ θα πρέπει να κινείται συντεταγμένα και δίνει το παράδειγμα στους βουλευτές του κόμματος, να αποφύγουν προσωπικές στρατηγικές ή απόπειρες άσκησης δημόσιας κριτικής που θα στοίχιζαν ακόμη περισσότερο στην εικόνα της παράταξης.

Μάλιστα ο κ. Καραμανλής διαμηνύει σε βουλευτές και στελέχη να μην τολμήσουν να τον εμπλέξουν σε καμία εσωκομματική συζήτηση, καθώς γνωρίζει ότι κάποιοι εντός της ΝΔ συζητούν μεταξύ τους το ενδεχόμενο να ζητήσουν αλλαγή της στρατηγικής και να μιλήσουν για λάθη ή παραλείψεις κατά την προεκλογική εκστρατεία.


Ιδιαίτερα ενοχλημένος είναι ο πρώην πρωθυπουργός από τις διαρροές που υπήρξαν χθες από κύκλους του Π. Καμένου ότι ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων ελλήνων τον επισκέφθηκε την Κυριακή στη Ραφήνα. «Είναι ψέμα και έχει σκοπιμότητα» μας έλεγαν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού και μας αποκάλυψαν ότι το βράδυ των εκλογών παρακολούθησε την ροή των εκλογικών αποτελεσμάτων με φιλική του οικογένεια, στο σπίτι του, στη Ραφήνα.

briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ