2012-05-08 18:12:09
Φωτογραφία για Καψώνι Τσίπρα σε Σαμαρά- Βενιζέλο
Επέλεξε να τους συναντήσει την Πέμπτη, εξαντλώντας τα χρονικά όρια που του παρέχει η διερευνητική εντολή Τις δυνατότητες σχηματισμού κυβέρνησης θα εξετάσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος στέλνει ηχηρό μήνυμα προς Σαμαρά-Βενιζέλο επιλέγοντας να τους συναντήσει την Πέμπτη, εξαντλώντας τα χρονικά όρια που του παρέχει η διερευνητική εντολή.

Με το ΚΚΕ δεν φαίνεται να υπάρχουν περιθώρια συννενόησης, καθώς ο Περισσός δεν έχει αρνηθεί απλά κάθε σενάριο συμμετοχής σε κυβέρνηση, αλλά δεν δέχεται καν να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα.

Έτσι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να συναντηθεί στις 15:00 με τον Φώτη Κουβέλη, προκειμένουν να διαπιστωθεί η δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης με τη ΔΗΜΑΡ. Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τους Οικολόγους Πράσινους καθώς και την Κοινωνική Συμφωνία της Λούκας Κατσέλη.

Εξαντλώντας τα όρια της διερευνητικής εντολής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο μόλις την Πέμπτη, στελνοντας το πολιτικό μήνυμα πως η συνεννόηση με τις μνημονιακές δυνάμεις αποτελεί την τελευταία του επιλογή.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φήμες για Μαρκεζίνη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φήμες για Μαρκεζίνη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ