2012-05-08 18:51:02
Φωτογραφία για J.TRAVOLTA: Tον μήνυσε άντρας για σεξουαλική παρενόχληση
Νεαρός μασέρ μήνυσε τον Travolta, επειδή όπως ισχυρίζεται, ο ηθοποιός προσπάθησε να κάνει σεξ μαζί του Σύμφωνα με τη μήνυση ο 58χρονος ηθοποιός απάντησε στην online αγγελία και κανονίστηκε το ραντεβού για 200 δολάρια την ώρα. Ο μασέρ ισχυρίζεται ότι δεν είχε ιδέα όταν έκλεισε το ραντεβού ότι ο πελάτης του ήταν ο διάσημος ηθοποιός. Ο Travolta τον περίμενε με ένα μαύρο τζιπ Lexus και τον οδήγησε σε ένα μπαγκαλόου στο Beverly Hills Hotel.

Στην μηνυτήρια αναφορά αναφέρεται ότι ο ηθοποιός γδύθηκε ενώ ήταν σε κατάσταση ημιστύσης. Ο μασέρ του ζήτησε να ξαπλώσει και η πρώτη ώρα κύλησε χωρίς απρόοπτα, όταν ξαφνικά ο ηθοποιός άρχισε να του χαϊδεύει το πόδι και τον άγγιξε στα γεννητικά του όργανα.

Ο μασέρ ισχυρίζεται πώς είπε στον ηθοποιό ότι δεν κάνει σεξ για χρήματα, ενώ ο Travolta απτόητος του πρότεινε να τον «ανακουφίσει» ο ίδιος, λέγοντάς του ότι αν δεν κάνει «σεξουαλικές χάρες» δεν πρόκειται να κάνει καριέρα στο Hollywood.

Ο μασέρ, το όνομα του οποίου παραμένει άγνωστο -μια και στη μήνυση αναφέρεται ως John Doe, όνομα που χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει άγνωστο άντρα- καταλήγει στη μήνυση ότι τελικά ο ηθοποιός του έδωσε τα διπλάσια χρήματα και τον έδιωξε.

Το ποσό που ζητάει ο νεαρός μασέρ για να ξεπεράσει προφανώς το σοκ είναι 2 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο υπεύθυνος τύπου του ηθοποιού δήλωσε ότι η μήνυση «είναι προϊόν μυθοπλασίας και κατασκευασμένη», ενώ ο πελάτης του ήταν εκείνη την ημέρα αρκετά χιλιόμετρα μακριά και συγκεκριμένα στις ανατολικές ακτές της χώρας.

Οι δικηγόροι του John Travolta έχουν πάρει φωτιά, αλλά όπως λένε και στο Hollywood, ανεξάρτητα αν είσαι αθώος ή όχι, σημασία έχει το σκάνδαλο.
queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ