2012-05-08 18:57:04
Φωτογραφία για Γ.ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: Τελικό με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
Ελληνική μάχη στον τελικό του Final Four της Euroleague, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, εύχεται να ζήσει ο Γιώργος Πρίντεζης Ο έμπειρος φόργουορντ, μίλησε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου των «αιωνίων» ενόψει του Final Four, δείχνοντας τις… άγριες διαθέσεις του για τη μάχη των Πειραιωτών με την Μπαρτσελόνα.

Αρχικά, ο 27χρονος άσος, μίλησε για την παρουσία του στο Final Four της Κωνστανινούπολης: «Και το Final 4 του Βερολίνου ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα, γιατί ύστερα από πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρεθεί στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και όλοι πραγματικά το χαρήκαμε πάρα πολύ. Σίγουρα και το φετινό είναι κάπως ιδιαίτερο, ουσιαστικά χτίζεται μια καινούρια χρονιά, μια ομάδα που έχει σκοπό να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Όλοι είδαμε πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλό μπάσκετ. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας, αλλά πάμε σε ένα Final 4 και σε μια πολύ όμορφη πόλη για να κερδίσουμε και να καταφέρουμε να επιστρέψουμε με το τρόπαιο».


Πως αισθάνεται όμως για τον τίτλο του αουτσάιντερ που έχει ο Ολυμπιακός; «Σίγουρα, δεν νιώθουμε φαβορί, αλλά ένα Final 4 δεν παύει να είναι ένα Final 4, με δύο νοκ άουτ παιχνίδια. Βλέποντας η ομάδα να έχει ανοδική πορεία, γιατί όχι να πάμε εκεί πέρα και να πάρουμε και τα δύο παιχνίδια».

Πως βλέπει όμως την ΤΣΣΚΑ, που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός; «Καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη. Η ΤΣΣΚΑ έχει δείξει μέχρι τώρα πως έχει την πιο σταθερή πορεία, αλλά σε ένα Final 4 παίζουν πάρα πολλά ρόλο και πιστεύω πως όλα θα κριθούν στο παρκέ».

Τέλος, ο Γιώργος Πρίντεζης… έκανε τις ευχές του: «Οι παίκτες των δύο ομάδων έχουν προσπαθήσει πολλά χρόνια τώρα να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα… Θέλω να πιστεύω πως τουλάχιστον με την κρίση κι όλη αυτή την άσχημη περίοδο που διανύει η χώρα μας ο αθλητισμός θα φέρει πιο κοντά τον κόσμο. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να καταλάβουν πως ουσιαστικά θα διεξαχθεί ένα πολύ όμορφο τριήμερο στην Κωνσταντινούπολη. Πρόκειται για μια γιορτή του μπάσκετ σε μια πολύ όμορφη πόλη. Να περάσουν όλοι καλά και μακάρι να είμαστε και οι δύο ομάδες στον τελικό και να το χαρούν όλοι οι φίλαθλοι».

sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ