2012-05-08 23:00:45
Φωτογραφία για Playmate προκαλεί σκάνδαλο σε ντιμπέιτ
Έκπληξη, που μετατράπηκε σε σκάνδαλο, προκάλεσε η προκλητική εμφάνιση ενός μοντέλου με πληθωρικές καμπύλες στο τηλεοπτικό ντιμπέιτ για τις προεδρικές εκλογές του Μεξικού, στο οποίο συμμετείχαν οι υποψήφιοι για το χρίσμα.

Η Julia Orayen από την Αργεντινή, που είχε εμφανιστεί στο εξώφυλλο του Playboy το 2008, μπήκε στο πλατό φορώντας ένα αποκαλυπτικό άσπρο φόρεμα με το στήθος της σε κοινή θέα.

Αρμοδιότητά της ήταν να μεταφέρει το δοχείο με τους κλήρους που θα καθόριζαν τη σειρά με την οποία θα μιλούσαν οι τέσσερις υποψήφιοι, τρεις άντρες και μια γυναίκα.

Παρότι η εμφάνιση της Orayen διήρκησε μόλις 30 δευτερόλεπτα, ήταν αρκετό για να κλέψει την παράσταση και γρήγορα να γίνει το πρώτο θέμα στα μέσα ενημέρωσης του Μεξικού, αλλά και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Ακόμα και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του Μεξικού, Jorge Castaneda, τουίταρε: «Η καλύτερη στιγμή του ντιμπέιτ ήταν στην αρχή, όταν εμφανίστηκε το κορίτσι στα λευκά με το βαθύ ντεκολτέ».


Όπως φάνηκε, ελάχιστοι τηλεθεατές ασχολήθηκαν με τους υποψήφιους προέδρους, οι οποίοι ομολόγησαν πως τους αποσυντόνισε η παρουσία της προκλητικής κοπέλας.

«Μου προκάλεσε νευρικότητα. Είναι αδύνατον να μην προσέξεις μια γυναίκα τόσο εντυπωσιακή», παραδέχτηκε ο Gabriel Quadri, υποψήφιος του κόμματος Νέα Συμμαχία.

Η Josefina Vazquez Mota, υποψήφια με το Κόμμα Εθνικής Δράσης και μοναδική γυναίκα που συμμετείχε στο ντιμπέιτ, είπε ότι ξαφνιάστηκε από το περιστατικό και μολονότι παραδέχτηκε ότι ήταν «πολύ ελκυστική», ενοχλήθηκε από την επιλογή του συγκεκριμένου φορέματος και αναρωτήθηκε, «τί χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί στο πλατό!».

Από την πλευρά της η Julia Orayen προσπάθησε να δικαιολογηθεί, ρίχνοντας το μπαλάκι στην ομάδα παραγωγής: «Μου είπαν να βάλω ένα μακρύ λευκό φόρεμα. Δεν περίμενα να προκαλούσε τέτοιο σκάνδαλο».

nooz.gr
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ