2012-05-08 23:01:47
Φωτογραφία για ΤΣΑΚΑΣ: ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12:30 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ!
Το... σήριαλ Τσάκας, τείνει να γίνει πιο μακροσκελές και από αυτά του Φώσκολου Άλλο ένα επεισόδιο της πολυβραβευμένης υπερπαραγωγής με... Πρίγκιπες και "πράσινα" άλογα!

Μετά τις δηλώσεις του προέδρου του ερασιτέχνη ΠΑΟ, Αχιλλέα Μακρόπουλου, περί διάψευσης από την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας για την ύπαρξη του πρίγκηπα Μπιν Αμπντουλαζίζ, ο Βλάσης Τσάκας, φυσικά, αντέδρασε!

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο κύριος Μακρόπουλος επισκέφθηκε την πρεσβεία και του είπαν ότι ούτε πρίγκιπας έχει έρθει, ούτε ο πρέσβης τον έχει υποδεχθεί. Ο Βλάσης Τσάκας, από την μεριά του, τόνισε:

«Καμία πρεσβεία στον κόσμο δεν γίνεται να δίνει στοιχεία σε οποιονδήποτε για υπηκόους της χώρας της. Δεν συμβαίνει πουθενά στον κόσμο. Ουδέποτε η πρεσβεία είπε το παραμικρό για τον πρίγκιπα Αμπντουλαζίζ στον κύριο Μακρόπουλο. Εάν γραφόταν από εφημερίδα η δήλωση του κυρίου Μακρόπουλου, η πρεσβεία θα έβγαζε διάψευση. Ο πρίγκιπας είναι στην Αθήνα μαζί μου και την Πέμπτη στις 12.30 θα δώσει συνέντευξη τύπου εξηγώντας το πλάνο του για τον Παναθηναϊκό και τις προθέσεις του. Οποιαδήποτε δήλωση περί μη ύπαρξης του πρίγκιπα πριν μιλήσει την Πέμπτη κι ενώ είναι εδώ στην Αθήνα μαζί μου είναι εκ του πονηρού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ