2012-05-09 00:09:50
Φωτογραφία για ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΑΠΟ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΠΡΙΝ ΤΟ EURO...
Οι χθεσινές δηλώσεις του Μπόμπιτς στον γερμανικό Τύπο πως ο Τοροσίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει ιδιαίτερα την Στουτγκάρδη και μπορεί να απασχολήσει σοβαρά τη γερμανική ομάδα, δείχνουν ότι πολύ πιθανό η ομάδα θα κινηθεί νωρίτερα τελικά Όλα έδειχναν ότι δεν θα γίνει κάποια κίνηση πριν το Euro, αλλά το "transfernews" εκτιμά πως η Στουτγκάρδη θα κινηθεί πριν την έναρξη της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης για να εξασφαλίσει την υπογραφή του διεθνή ερυθρόλευκου αμυντικού.

Η πρόταση προς τον Ολυμπιακό θα είναι 2,5 εκατ. ευρώ και προς τον ποδοσφαιρστή του περίπου 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Το θέμα είναι αν είναι δυνατόν να πωληθεί μόνο με 2,5 εκατ. ευρώ ο Τοροσίδης που είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές και στην ιδανικότερη ηλικία (σε ένα μήνα κλείνει τα 27)...

Το συμβόλαιό του λήγει το 2013, κάτι που σημαίνει ότι σε έξι μήνες, όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει θα το κάνει χωρίς να μπορεί να έχει λόγο ο Ολυμπιακός.

Ο Τοροσίδης δεν ανανέωσε όταν υπήρχαν καλύτερες οικονομικές συνθήκες και έτσι ουσιαστικά φέτος ήταν από τους πιο… χαμηλόμισθους καθώς πήρε 500.000 ευρώ τη στιγμή που ο Πάντελιτς παίρνει 700.000 ευρώ, ο Ιμπαγάσα 1 εκατ. ευρώ, ο Φουστέρ 1,2 εκατ. ευρώ και οι Μέλμπεργκ – Μιραλάς 1,5 εκατ. ευρώ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ