2012-05-09 00:10:38
Φωτογραφία για Τιμωρία 2 ετών αποκλεισμού στον Βεζυρίδη
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League τιμώρησε με αποκλεισμό δύο χρόνων τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ Πολυχρόνη Βεζυρίδη για την υπόθεση με την απαγορευμένη ουσία. Δείτε την απόφαση

Με δύο χρόνια αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα τιμωρήθηκε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ Πολυχρόνης Βεζυρίδης, από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Ο Βεζυρίδης, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και μετά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League:

"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την παρακάτω απόφαση.

Α) ΠΑΕ ΟΦΗ, Π.Βεζυρίδης (ποδοσφαιριστής) "Σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις  26-2-2012 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ - ΟΦΗ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Β' δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία Κοκαΐνη, το οποίο, θεωρείται οριστικό.


Ήτοι για παράβαση του άρθρου 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 34912/11 και την Απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού 3956/12 και των σχετικών διατάξεων του Κεφαλαίου ΙΙ του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA":

"Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΟΦΗ. Δέχεται ότι ο α΄εγκαλούμενος τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πράξη. Επιβάλλει στον Π. ΒΕΖΥΡΙΔΗ ποινή αποκλεισμού από την συμμετοχή σε κάθε αθλητική δραστηριότητα για περίοδο δύο (2) ετών. (Άρθρα 24 του ΠΚ της ΕΠΟ, Κ.Υ.Α Υφ. Πολιτισμού και Τουρισμού 3956/12 και κεφάλαιο ΙΙ του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις διοργανώσεις της FIFA".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ