2012-05-09 00:12:06
Φωτογραφία για Σπαρτάκ Μόσχας θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Ουνάι Έμερι
Στην Ρωσία θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Ουνάι Έμερι όπως αποκάλυψε ο ίδιος. Τί είπε για τις επαφές του με ελληνική ομάδα.

Ο Ουνάι Έμερι, στόχος του Ολυμπιακού για αντί-Βαλβέρδε, επιβεβαίωσε τις φήμες που έκαναν λόγο για συμφωνία του με την Σπαρτάκ Μόσχας.

"Είχε έρθει η ώρα να αποχωρήσω από την Ισπανία. Η πρόταση της Σπαρτάκ Μόσχας ήταν η πιο ενδιαφέρουσα, σε σχέση με τις άλλες δύο που είχα από ομάδες της Ρωσίας", δήλωσε στη Lasprovincias.es.

"Πάω σε μία χώρα όπου το ποδόσφαιρο προοδεύει όσο περνάνε τα χρόνια ολοένα και περισσότερο. Δεν το φοβάμαι το κρύο, θα το συνηθίσω", συμπλήρωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Όσο για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού; Το επιβεβαίωσε εμμέσως τονίζοντας: "Υπήρχαν και επαφές με ομάδες από Τουρκία, Ελλάδα και Πορτογαλία."

Η επίσημη ανακοίνωση της Σπαρτάκ Μόσχας για την πρόσληψη του Έμερι θα γίνει μετά το τέλος του ρωσικού πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή. Οι φήμες θέλουν να έχει υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με ετήσιες απολαβές που φτάνουν στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ