2015-10-15 18:48:06
Φωτογραφία για Απίστευτο: Άγνωστοι έριχναν αρσενικό σε γεώτρηση του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, αλλά οι κάμερες τους έστειλαν από εκεί που ήρθαν!
Ισχυρές ενδείξεις οτι άγνωστοι επιχείρησαν να προκαλέσουν δολιοφθορά σε... γεώτρηση του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, έχουν αυτοδιοικητικοί του όμορου Δήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr φαίνεται μάλιστα πως κατάφεραν να επιφέρουν, ευτυχώς ελάχιστες φορές, πλήγμα στη γεώτρηση, με την ρίψη χημικής ουσίας (αρσενικό)

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορφίες στελέχη της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Αχαΐας, που έχει ήδη δώσει σε χρήση της γεωτρήσεις για την ύδρευση της Δημοτικής Ενότητας Λαρισσού, εντόπισαν αμέσως μέσω των αναλύσεων, οτι στο νερό υπήρχε υψηλή ποσότητα από την συγκεκριμένη ουσία και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών αποφασίστηκε να δράσουν άμεσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για την ουσία αρσενικό, που χωρίς να υφίσταται άλλος λόγος υπήρχε σε υψηλή περιεκτικότητα στα δείγματα του νερού που στέλνονταν ανα τακτά χρονικά διαστήματα για ανάλυση.

Τοποθέτησαν έτσι στην συγκεκριμένη γεώτρηση που βρίσκεται στην Δημοτική Ενότητα Ωλενίας κάμερες, μέσω των οποίων θα μπορούσε σε πραγματικό χρόνο να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες, φροντίζοντας μάλιστα να γίνει άμεσα γνωστό οτι οι εγκαταστάσεις και η ευρύτερη περιοχή παρακολουθούνται.


Αμέσως μετά την εγκατάσταση του εξοπλισμού ηλεκτρονικής παρακολούθησης, οι μετρήσεις που ήσαν συνεχείς, έδωσαν καθαρά αποτελέσματα και το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έχει προκύψει πρόβλημα στην περιεκτικότητα του νερού σε αρσενικό!

Το γεγονός επιβεβαίωσαν στο tempo24.gr στελέχη της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Αχαΐας, τονίζοντας οτι με άμεσες ενέργειες του Δήμου, περιόρισαν την δράση των δραστών που ενδεχομένως να ενεργούσαν με δόλο.

Τόνιζαν δε οτι η Δημοτική Αρχή έχει παραδώσει το δίκτυο ύδρευσης για τη Δημοτική Ενότητα του Δήμου Λαρισσού, έχοντας λύσει το χρόνιο πρόβλημα που υπήρχε στην περιοχή επί σειρά ετών
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ