2015-10-15 18:54:06
Φωτογραφία για ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Η δημοτική σύμβουλος που κήδεψε δύο ανθρώπους μέσα σε ένα 24ωρο
Τον αγαπημένο της πατέρα Αργύρη Παναγιωτόπουλο και τη μητέρα του άνδρα της Δημήτρη Σκούτα,έχασε μέσα σε ένα 24ωρο η δημοτική σύμβουλος του δήμου δυτικής Αχαΐας Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου.

Η πεθερά της Γιαννούλα Σκούτα «έφυγε» από τη ζωή, ενώ ακολούθησε και η απώλεια του πατέρα της Αργύρη Παναγιωτόπουλου. Με διαφορά μιας ημέρας, η οικογένεια της δημοτικής συμβούλου θρηνούσε δύο απώλειες. Η Γιαννούλα Σκούτα πέθανε σε ηλικία 94 ετών. Η κηδεία της έγινε στο Λεόντιο Αχαΐας.

Ο πατέρας της δημοτικής συμβούλου, πέθανε την Τρίτη σε ηλικία 81 ετών. Η κηδεία του έγινε χθες το μεσημέρι της Τετάρτης στην Χαραυγή Αχαΐας. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και είχε στενές σχέσεις με την Εκκλησία. Μαζί με τη σύζυγό του Ευτυχία είχαν αποκτήσει πέντε παιδιά. Την Πηνελόπη και τους Γιώργο, Σπύρο, Νικόλαο και Επαμεινώνδα.

Στην κηδεία παραυρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, ο αντιδήμαρχος Θανάσης Ραυτακόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βασίλης Γκοτσόπουλος, ο πρόεδρος του ΟΤΑΔ Ξενοφών Μπαχράς, η πρόεδρος της ΚΕΔΔΥ Πατρούλα Κοκκίνη και πολλοί άλλοι. Συντετριμμένη η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου ευχαριστεί, όλους όσους βρέθηκαν δίπλα στην οικογένειά της αυτές τις δύσκολες ώρες.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ