2012-05-09 06:18:02
Φωτογραφία για Χάθηκε στο δάσος επειδή επέκρινε τη μαγειρική της γυναίκας του
Την επόμενη φορά που θα προσπαθήσετε να κριτικάρετε τη μαγειρική της γυναίκας σας, θυμηθείτε την ιστορία του Yuri Ticiuc.

Ο 69χρονος Ρώσος παραπονέθηκε στη γυναίκα του, επειδή η σούπα που μαγείρεψε ήταν πολύ κρύα. Σε ένδειξη οργής και διαμαρτυρίας, εγκατέλειψε το σπίτι του. Ωστόσο, δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα επακολουθούσε.

Ο Ticiuc, από το κρατίδιο του Αλτάι της Σιβηρίας, στα νότια σύνορα της Ρωσίας, χάθηκε μέσα στο παγωμένο δάσος και επέζησε τρώγοντας μούρα και φύλλα και πίνοντας το χιόνι. Τελικά, ο οργανισμός του δεν άντεξε και ο 69χρονος κατέρρευσε δίπλα σε έναν αχυρώνα.

Δύο περαστικοί γεωργοί εντόπισαν τον ετοιμοθάνατο άνδρα, ο οποίος ήταν εξαντλημένος από τα κρυοπαγήματα και δεν μπορούσε να κουνηθεί.

«Ήμουν νευριασμένος και περπατούσα, περπατούσα. Ύστερα από λίγες ώρες δεν είχα ιδέα που βρισκόμουν και δεν μπορούσα να θυμηθώ το δρόμο της επιστροφής. Η θερμοκρασία ήταν υπό το μηδέν και νόμιζα ότι θα πεθάνω. Και τότε, άκουσα φωνές και είδα δύο γεωργούς. Τους φώναξα, με ό,τι φωνή μου απέμεινε, και με μετάφεραν αμέσως στο νοσοκομείο», δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ.

Οι γιατροί ανησυχούν ακόμα για την υγεία του, καθώς τα κρυοπαγήματα του προκάλεσαν σοβαρή ζημιά. Ενδέχεται ακόμη και να ακρωτηριάσουν τα πόδια του.

«Επικρίνω τη μαγειρική της γυναίκας μου για τελευταία φορά. Πιστέψτε με, οτιδήποτε είναι πολύ πιο νόστιμο από τα φύλλα», δήλωσε καταληκτικά.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ