2012-05-09 08:18:05
Φωτογραφία για Δεν αλλάζει η προσέγγιση των ΗΠΑ έναντι του Ισραήλ, λέει ο Λευκός Οίκος
Ο Λευκός Οίκος ανέφερε σήμερα ότι η νέα κυβέρνηση συνασπισμού, που σχηματίστηκε στο Ισραήλ "δεν μεταβάλλει" την πολιτική προσέγγιση της Ουάσινγκτον απέναντι στον παραδοσιακά στενό σύμμαχό της. "Η νέα κυβέρνηση συνασπισμού στο Ισραήλ δεν θα μεταβάλλει σε καμία περίπτωση την πολιτική μας προσέγγιση...συνεχίζουμε να διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις με το Ισραήλ", δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ. "Στηρίζουμε τα συμφέροντα ασφάλειας του Ισραήλ, είμαστε συντονισμένοι με τις ένοπλες δυνάμεις του, μοιραζόμαστε πληθώρα πληροφοριών στον τομέα των μυστικών υπηρεσιών, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τους Ισραηλινούς", τόνισε ο ίδιος.

Οι δηλώσεις Κάρνεϊ έγιναν εν πτήσει, στο εσωτερικό του Air Force 1, με το οποίο ο πρόεδρος Ομπάμα μετέβη στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης για μια περιοδεία στο Όλμπανι.

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Σαούλ Μοφάζ συνήψε ήδη συμφωνία συνεργασίας με τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, οδηγώντας στον ευρύτερο συνασπισμό διακυβέρνησης του Ισραήλ στην περίπου 60χρονη ιστορία του, αφαιρώντας συγχρόνως όλο το πολιτικό ενδιαφέρον για διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών.

http://www.express.gr/news/world/599084oz_20120508599084.php3 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ