2015-10-18 00:30:06
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ... 4ΑΡΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΠ'ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!
Ερχόμαστε και... ερχόμαστε ήταν όταν ήταν σε άλλη κατηγορία, αλλά σήμερα μάλλον άλλαξαν γνώμη γι'αυτά που έλεγαν τόσα χρφόνια στην Γ' και την Β' εθνική.

Η τεσσάρα έπεσε... εύκολα στο Φάληρο, πάλι καλά γι'αυτούςπ ου δεν ήταν περισσότερα πάντως... Υπάρχει και το Ζάγκρεμπ που περιμένει τον Θρύλο... Τυχεροί Ας δούμε όμως πως αντιμετώπισαν τα κιτρινόμαυρα ΜΜΕ την τεσσάρα...

aek365.com : Καταστροφή σε μισή ώρα

Η ΑΕΚ στεκόταν άψογα μέχρι το 60’ και έχανε από… Κύζα και τους βοηθούς του, αλλά κατέρρευσε μετά την ακατανόητη αλλαγή του Σιμόες και υπέστη πολύ βαριά ήττα στο Καραϊσκάκη-Μαύρη τρύπα ο Τζανετόπουλος.

Ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας, μία ακόμα ήττα για την ΑΕΚ και μάλιστα πολύ «βαριά», που φέρει την ευθύνη του προπονητή της.

aek1924.gr : Βάλε λεφτά, φτιάξε ομάδα

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 4-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», καταφέρνοντας να σταθεί όρθια μόλις ένα ημίχρονο, καθώς στην επανάληψη οι δυνάμεις της την εγκατέλειψαν, δείχνοντας ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω ώστε να πρωταγωνιστεί και να παίρνει τα «μεγάλα» ματς.


enwsi.gr : Ρίσκαρε αλλά… ναυάγησε

Η ήττα βαριά. Το 4-0 με το οποίο έφυγε η ΑΕΚ από το Καραϊσκάκη είναι βαρύ. Πολύ βαρύ. Σε κάθε περίπτωση. Παρόλο που ήρθε κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες. Βλέπετε, η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο έκανε το παιχνίδι της, λειτούργησε σωστά, αλλά ελέω Κύζα και βοηθών του, βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ. Και όταν στο δεύτερο ημίχρονο ο Δέλλας αποφάσισε να ρισκάρει, το πλήρωσε ακριβά. Η ΑΕΚ προσπάθησε από το 60′ και μετά να αλλάξει την μοίρα της και να γυρίσει το ματς. Αλλά επί της ουσίας, σ” εκείνο το σημείο ήταν που κατέρρευσε. Και έφυγε από το Καραϊσκάκη και με ήττα στην πλάτη της αλλά και με βαρύ σκορ.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ