2015-10-18 20:48:07
Φωτογραφία για Ποιον δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για επόμενο αρχηγό της Ν.Δ;
Προβάδισμα του... Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην πρόθεση ψήφου ανάμεσα στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας διαπιστώνει δημοσκόπηση της MRB.

Η δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της Real News δείχνει ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προηγείται, ενώ στη δεύτερη θέση έρχεται ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μεϊμαράκης, ανάμεσα στους ψηφοφόρους της ΝΔ των εκλογών του Σεπτεμβρίου, συγκεντρώνει ποσοστό 47,5%, με τον Απ. Τζιτζικώστα να έπεται με 19,9%.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης με 16,4%, ενώ ακολουθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης με 10,1%.

Ωστόσο οι ψηφοφόροι της ΝΔ προηγούμενων εκλογών - εκτός του Σεπτεμβρίου - δίνουν την πρωτιά στον Απόστολο Τζιτζικώστα με 35%, ενώ τον ακολουθεί ο Ευ. Μεϊμαράκης με 28%, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 12,7% και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 3,1%. ''Κανένας'' απαντά το 20,3%.

Σε άλλη δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα Παραπολιτικά, ο Β. Μεϊμαράκης προτιμάται για αρχηγός από το 48% όσων δήλωσαν ψηφοφόροι του κόμματος και 28 % στο γενικό σύνολο.

Τα ποσοστά του Απ. Τζιτζικώστα είναι 21% και 31% αντίστοιχα.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 18% στους ψηφοφόρους της ΝΔ και 14% στο γενικό σύνολο και στην τέταρτη ο Άδωνις Γεωργιάδης με ποσοστά 8% και 6% αντίστοιχα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ