2012-05-09 09:02:34
Φωτογραφία για ΝΑΒΑΡΟ: ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο προετοιμάζεται για την έκτη συμμετοχή του σε F4 και θέλει να κάνει τρία τα τρόπαιά του και της Μπαρτσελόνα σε βάρος του Ολυμπιακού κι ενός εκ των Παναθηναϊκού & ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Καταλανός γκαρντ πολιορκήθηκε απ' τους εκπροσώπους των Μέσων στη Media Day της Μπαρτσελόνα κι απάντησες σε όλες τις ερωτήσεις τους για το Final Four της Κωνσταντινούπολης (11-13/5), όπου τον περιμένει ο Ολυμπιακός.

«Ο αποκλεισμός απ' το Final Four της Βαρκελώνης ήταν μεγάλη απογοήτευση. Τώρα η συμμετοχή μας ήταν κάτι που είχαμε στο μυαλό μας. Πάμε στην Κωνσταντινούπολη να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό και δεν σκεφτόμαστε τη συνέχεια. Είμαι χαρούμενος για την έκτη συμμετοχή μου σε Final Four, σημαίνει πως κάτι κάνουμε σωστά. Θα ήταν ωραία να φτάσω στα 3/6. Είμαστε καλά, είμαστε φιλόδοξοι κι η ομάδα το αξίζει» είπε αρχικά, ενώ συνέχισε αναφορικά με τον Βασίλη Σπανούλη:

«Ο Σπανούλης είναι πολύ ικανός παίκτης. Τον γνωρίζουμε πολύ καλά, τον έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές, οργανώνει την ομάδα του και διαβάζει καλά το παιχνίδι. Είναι ένας απ' τους μεγαλύτερους παίκτες της Ευρώπης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανέκδοτα…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανέκδοτα…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ