2015-10-19 20:30:08
Φωτογραφία για Ο κ. Τσίπρας ψάχνει άφεση για δικά του τυφλά όχι σε όλα - Σχόλιο Λ. Αυγενάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook
Στη συζήτηση για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου... μέρους του "3ου Μνημονίου Τσίπρα - Καμμένου", ο Πρωθυπουργός εγκάλεσε την αντιπολίτευση ως "αντιμνημονιακή" σχολιάζοντας μάλιστα ότι "δεν μπορείς να βάζεις για όλα κόκκινες γραμμές".

Ο κ. Τσίπρας θα ήθελε πολύ να ξεχαστούν οι δικές του "κόκκινες γραμμές", τα δικά του τυφλά "όχι σε όλα" με τα οποία παραπλάνησε την κοινωνία, ακόμη και στα όσα θετικά ψήφιζε η προηγούμενη Κυβέρνηση.

Δυστυχώς, άργησε ο κ. Τσίπρας να καταλάβει ότι οι κανόνες διαλόγου που επέβαλε τα τελευταία τρία χρόνια, έφεραν μόνο προβλήματα, κοινωνική αναταραχή, διχασμούς και αναποτελεσματικότητα.

Η Ν.Δ. δε θα δώσει την "άφεση αμαρτιών" που ο κ. Τσίπρας επιμόνως ζητά για να καλύψει τα δικά του ψέμματα και τη δική του αναξιοπιστία.

Η Ν.Δ. θα στηρίζει τα σωστά και τα ορθά που θα είναι αναγκαία για την ανάκαμψη της Πατρίδας μας, με σεβασμό στο θεσμικό της ρόλο και στις ανάγκες των καιρών, αλλά ο κ. Τσίπρας να ψάξει αλλού για συνενόχους στη φοροκαταιγίδα που ο ίδιος "μαγεμένος από την αλαζονεία της εξουσίας του" επέβαλε στη χώρα μας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ