2012-05-09 09:53:02
Φωτογραφία για Πώς θα γίνουν παρελθόν τα μαύρα στίγματα
Τα μαύρα στίγματα στο πρόσωπο, δεν αποτελούν «εφιάλτη» και πρόβλημα μόνο για τις νεαρότερες ηλικίες αλλά και για μεγαλύτερες γυναίκες.

Δημιουργούνται από νεκρά κύτταρα και σμήγμα που φράζουν πόρους του δέρματος. Δείτε πώς μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε -Καθαρισμός του προσώπου: Πέρα από τακτικό πλύσιμο του προσώπου, «ολέθριο» είναι να κοιμάσαι χωρίς να αφαιρέσεις το μακιγιάζ. Η καλύτερη αντιμετώπιση είναι να εμποδίσεις να δημιουργηθούν, οπότε δώσε έμφαση στο σωστό καθαρισμό. Προϊόντα καθαρισμού με σαλικυλικό οξύ προκαλούν άνοιγμα των πόρων όποτε ενδείκνυνται.

- Απολέπιση: Τα νεκρά κύτταρα συσσωρεύονται στην επιφάνεια του δέρματος οπότε η απολέπιση θα βοηθήσει στην απομάκρυνσή τους. Φτιάξτε σπιτικές κρέμες απολέπισης ή προμηθευτείτε κάποιο scrub και απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα, διαλύοντας και τη λιπαρότητα.

- Ειδικές ταινίες για απομάκρυνση μαύρων στιγμάτων: Εάν δεν προλάβεις τη δημιουργία των μαύρων στιγμάτων, αναγκαστικά πρέπει να καταφύγεις στη χρήση των ταινιών που τα απομακρύνουν. Ωστόσο, προσέχουμε να μη τις χρησιμοποιούμε πάνω από μια φορά ανά τρεις ημέρες και ακολουθούμε τις πάντα τις αναγραφόμενες οδηγίες.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Water polo για παιδιά!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Water polo για παιδιά!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ