2012-05-09 10:46:03
Φωτογραφία για Ολονύκτιο θρίλερ με τραυματισμούς και συλλήψεις στη Λάρνακα
Σε ολονύκτιο θρίλερ εξελίχθηκε επιχείρηση σύλληψης δύο ατόμων που οδηγούσαν κλεμμένη μοτοσικλέτα, με τους οικείους του ενός... να εμποδίζουν τη σύλληψη του, προτάσσοντας εναντίον των αστυνομικών, στρατιωτικό τυφέκιο G3.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, το επεισόδιο σημειώθηκε στη Λάρνακα.

Αρχικά η αστυνομικοί σταμάτησαν τους δύο συλληφθέντες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα για έλεγχο. Οταν οι αστυνομικοί που διενεργούσαν τον έλεγχο διαπίστωσαν ότι η μοτοσικλέτα ήταν κλοπιμαία, συνέλαβαν τους δύο.

Ακολούθησε έλεγχος στο αυτοκίνητο τους στο οποίο εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και κουκούλες.

Κατόπιν τούτου, οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι του ενός, στην παρουσία του, όπου εντόπισαν τρεις σφαίρες.

Στην προσπάθεια τους να ερευνήσουν το σπίτι του δευτέρου συλληφθέντος, στην παρουσία του, αντέδρασαν τα αδέλφια και ο πατέρας του και προκλήθηκε επεισόδιο που είχε συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό αστυνομικού.


Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου, κατά το επεισόδιο οι οικείοι του συλληφθέντος που δεν επέτρεπαν στους αστυνομικούς να διενεργήσουν έρευνα, πήραν τον συλληφθέντα και εμπόδιζαν τη σύλληψη του, ενώ ο πατέρας του προέταξε προς τους αστυνομικούς, στρατιωτικό τυφέκιο G3.

Οι αστυνομικοί που ήταν στη σκηνή ζήτησαν ενισχύσεις που όταν έφθασαν στη σκηνή άρχισαν διαπραγμάτευση με τους οικείους του συλληφθέντος , ο οποίος παραδόθηκε στην Αστυνομία με την πάροδο κάποιου χρόνου.

Η υπόθεση άρχισε να εξελίσσεται στις 11 00 το βράδυ της Τρίτης και έληξε στις 5.00 το πρωί της Τετάρτης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΚΤ: Μνημόνιο ή εκτός ευρώ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΚΤ: Μνημόνιο ή εκτός ευρώ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ