2012-05-09 10:58:03
Φωτογραφία για Η κατά του κυρίου Ντινόπουλου μεγαλοσύνη και ανωτερότητα της Νέας Δημοκρατίας, αναγνώστης αναλύει
Κύριε Ντινόπουλε,

Χθές στην ΝΕΤ θαύμασα την ευστροφεία του πνεύματός σας και την μεγαλοπρέπεια του ύφους σας. Σας έχω παρακολουθήσει πάρα πολλές φορές, σε διάφορα κανάλια να εκφράζετε απόψεις του κόμματός σας και του χώρου στον οποίο ανήκετε. Πραγματικά δυσκολεύομαι πολύ να σας παρακολουθήσω και να καταλάβω σε τι και πως θέλετε να ολοκληρώσετε την κάθε σκέψη σας και αποψή σας. Δεν είναι μόνο αυτό, αλλά δεν αφηνετε και κανέναν συνομιλητή σας να ολοκλρώσει την σκέψη του η την αποψή του, διακόπτοντας συνεχώς, προσπαθώντας με τις φωνές σας να καλύψετε την ομιλία του.

Όταν δε τύχει ο συνομιλητής σας να έχει πιο βροντερή φωνή από εσας, τότε εναντιώνεστε λέγοντας του "γιατί φωνάζετε και δεν μιλάτε ήρεμα. Μπορούμε να συζητήσουμε πολιτισμένα". Τον κατηγορείτε για κάτι που εσείς κάνατε προηγουμένως, με τον πιο αυθάδη και εγωκεντρικό τρόπο. Τα ίδια ακριβώς κάνατε και στον συνομιλητή σας του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. χθες στην ΝΕΤ. Δεν τον αφηνατε ν’ αρθρώσει λέξη, προσπαθώντας να σκεπάσετε την φωνή του επιβάλλοντας και την αποψή σας στο πάνελ. Παρ’ όλο που η φουκαριάρα η συντονίστρια της συζήτησης προσπάθησε να καλύψει τις μπαρούφες σας.


Μία απ’ όλες που είπατε και η πιο τραγική ήταν: Ορίστε είσαστε το πρώτο κόμμα. Φτιάξτε κυβέρνηση κι εμείς, η νέα δημοκρατία θα σας δώσουμε ψήφο ανοχής. Η πραγματικά ψάχνετε για αφελείς, η περνάτε τους άλλους κουτούς, η εσείς έχετε μάθει να λέτε κουταμάρες κι όπου πιάσουν. Ο Τσίπρας όμως σας απέδειξε ότι ούτε κουτός είναι, ούτε αφελής, ούτε οι κουταμάρες σας μπορούν να πιάσουν σ’ αυτόν.

Εάν πραγματικά πιστεύετε αυτά που λέγατε και θέλετε να δείξετε μεγαλοσύνη, μεγαλοπρέπεια κι ανωτερότητα απέναντι στον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ δεν έχετε παρά να παραιτηθείτε οι πενήντα (50) βο(υ)λευτές της Νέας Δημοκρατίας, που ο εκλογικός νόμος σας έβαλε από το παράθυρο στην βουλή, να μπούν στις θέσεις σας (50) πενήντα του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.

ΚΑΙ ΝΑ ΔΏΣΟΥΝ ΨΉΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΕΒΕΡΝΗΣΗ κι όχι ψήφο ανοχής από τους Νεοδημοκράτες. Αυτή είναι μεγαλοσύνη, μεγαλοπρέπεια κι ανωτερότητα.

Όχι μόνο λόγια κύριε Ντινόπουλε, αλλά έργα!!!! Όχι αντριλίκι με στρίγκ, αλλά με σκελέα κι αντρίκιο περπάτημα!!

Θα μπορούσα αν κι αγράμματος να σας γράψω και να σας θυμίσω πολλά, αλλά η ανωτερότητά μου δεν μου το επιτρέπει Ας καθίσουν τα μωρά, μεγάλα και μικρά της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, μετά την ντροπιαστική συντριβή τους και κατάντιά τους, να σκεφτούν και να πράξουν σύμφωνα με τα κελεύσματα του λαού, και όχι σύμφωνα με τα ιδιοτελή τους συμφέροντα…….

Μ’ εκτίμηση

Ένας ανιδιοτελής Ελληνάκος

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ