2015-10-21 22:39:28
Φωτογραφία για Κυκλοφόρησε το ios 9.1 από την Apple με διορθώσεις
Η Apple σήμερα κυκλοφόρησε την τελική έκδοση του ios 9.1 με πολλές βελτιώσεις αλλά και νέες προσθήκες.  Στην νέα έκδοση προστέθηκαν πάνω από 150 νέα Emoji για το Unicode 7.0 και 8.0

Αυξημένη σταθερότητα των προγραμμάτων και των λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένης της "Μουσική", "Φωτογραφία", "Αναζήτηση», CarPlay και Safari.

Βελτιωμένες επιδόσεις σε multitasking.

Διορθώθηκε ένα σφάλμα εξαιτίας των οποίων το πρόγραμμα "Ημερολόγιο" θα μπορούσε να σταματήσει να ανταποκρίνεται προς τις ενέργειες στη λειτουργία προβολής του μήνα.

Διορθώθηκε ένα σφάλμα που εμπόδισε την έναρξη του προγράμματος το Game Center για κάποιους χρήστες.

Σταθερή κλιμάκωση των περιεχομένων ορισμένων προγραμμάτων.

Διορθώθηκε ένα σφάλμα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν εσφαλμένο υπολογισμό του αριθμού των μη αναγνωσμένων μηνυμάτων για λογαριασμούς email POP.

Διορθώθηκε ένα σφάλμα που εμπόδιζε την ανανέωση μέρους των προγραμμάτων του App Store και πολλές ακόμη αλλαγές και διορθώσεις.

Την ενημέρωση μπορείτε να την πραγματοποιήσετε είτε μέσα από την συσκευή σας είτε από τον υπολογιστή σας αν έχετε την νεότερη έκδοση του iTunes.

Φυσικά όσοι έχετε jailbreak μείνετε μακριά από αυτή την ενημέρωση και όσοι σκοπεύετε να κάνετε κάντε το όσο πιο γρήγορα μπορείτε γιατί σε λίγο η Apple θα σταματήσει να υπογράφει το ios 9.0.2 argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ