2015-10-21 22:50:23
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΕΝΑ... «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΣΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΣΙΛΒΑ!
Ο Μάρκο Σίλβα ενίσχυσε ακόμα περισσότερο, με τη μεγάλη νίκη στο Ζαγκρεμπ, την απόλυτη εμπιστοσύνη που απολαμβάνει σε μικρό χρονικό διάστημα συνεργασίας με τον Ολυμπιακό από όλους στην ομάδα. Τη διοίκηση, τους παίκτες, τον κόσμο του Θρύλου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης νιώθει ασφαλώς δικαιωμένος για την επιλογή του να δώσει τα ηνία της ομάδας στο Πορτογάλο τεχνικό, παρόλο που χρειάστηκε να περιμένει όπως θυμόμαστε όλοι έως την έναρξη της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων για την οριστική συμφωνία, καθώς υπήρχαν τα προβλήματα του Σίλβα με την Σπόρτιγκ Λισαβόνας και η δικαστική διαμάχη τους.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πίνουν... νερό στο όνομά του, καθώς όλοι έχουν πάρει ευκαιρίες και όσοι δεν έχουν παίξει πολύ νιώθουν εμπιστοσύνη ότι θα έρθει και η δική τους σειρά.

Από την πλευρά του ο κόσμος του Θρύλου βλέπει ότι η ομάδα του έχει στο τιμόνι της έναν προπονητή με μεγάλη όρεξη για δουλειά και επιτυχία, με ιδέες και μεταδοτικότητα προς τους ποδοσφαιριστές, με σωστή προετοιμασία των αγώνων αλλά και γρήγορες αντιδράσεις στη διάρκειά τους.


Όταν έφτασε το μεσημέρι η αποστολή των ερυθρόλευκων από το Ζάγκρεμπ δεν υπήρχε οργανωμένη υποδοχή, αλλά οπαδοί του Ολυμπιακού που ήταν εκείνη την ώρα για προσωπικές υποθέσεις τους στο αεροδρόμιο και διαπίστωσαν την παρουσία του Πορτογάλου τεχνικού που πήγαινε με τους συνεργάτες του προς το πάρκινγκ για να πάρει το αυτοκίνητό του, έσπευδαν προς το μέρος του για να τον συγχαρούν και να τον ευχαριστήσουν με θερμά λόγια για τη δουλειά του και την έως τώρα προσφορά του στην ομάδα.

Ο Σίλβα έδειχνε απολύτως ικανοποιημένος, χαμογελούσε σε όλους και επαναλάμβανε όσα λέει σε κάθε επικοινωνία του με τους παίκτες αλλά και στις δημόσιες τοποθετήσεις του. Πως η προσπάθεια θα συνεχιστεί και ότι υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης και προόδου του Ολυμπιακού.

Ο νεαρός τεχνικός είχε μελετήσει λεπτομερώς το παιχνίδι της Ντιναμό, έκανε ομιλία στην ομάδα για τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε να αγωνιστεί, ενώ προχώρησε σε ανάλυση του αντίπαλου αλλά και σε σημαντικές διορθωτικές κινήσεις στη διάρκεια της ανάπαυλας.

Η... α λα Μουρίνιο στάση του στο τέλος του ματς και μετά τη μεγάλη νίκη να περιμένει στη φυσούνα έναν έναν τους παίκτες του για να τους συγχαρεί προσωπικά είναι φυσικά στο πλαίσιο της άριστης διαχείρισης του έμψυχου υλικού του και της εξαιρετικής σχέσης που αναπτύσσει με τους ποδοσφαιριστές, γνώρισμα που τον διακρίνει από την αρχή της προπονητικής καριέρας του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ