2015-10-22 10:42:05
Φωτογραφία για «ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»
Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League εμφανίστηκε ο Τζιανλούκα Κολονέλο, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 με αφορμή την απόλυσή του από την Επισκοπή.

Ο 42χρονος προπονητής μίλησε για το πέρασμά του από τον σύλλογο του Ρεθύμνου, για τις ιταλικές ομάδες και τις προσπάθειές τους στην Ευρώπη και σχολίασε τις (ευρωπαϊκές) επιδόσεις του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κολονέλο στην εκπομπή «ΚΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ»:

Για την απόλυσή του από τον πάγκο της Επισκοπής και το μέλλον του: «Βρίσκομαι ακόμα στην Ελλάδα. Ήμουν στην Επισκοπή, με τη θητεία μου να τελειώνει απρόβλεπτα και απρόσκοπτα. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο και ξεκίνησα με μεγάλη φιλοδοξία τη φετινή σεζόν. Έκανα ένα δυνατό ξεκίνημα με τη Ζάκυνθο, καταφέραμε να πετύχουμε ένα θαύμα και να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Κάτι τέτοιο ήθελα και στην Επισκοπή. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποιες επαφές και το σκέφτομαι. Ακόμα και στην Ιταλία είναι μία δύσκολη περίοδος. Σκέφτομαι ήδη την επόμενη κίνησή μου».


Για τους αγώνες της Ρόμα και της Γιουβέντους στο Champions League: «Αυτό που λείπει από τη Ρόμα είναι η προσοχή συγκέντρωσης στην άμυνα. Όταν μιλάμε για την άμυνα δεν μιλάμε μόνο για την αμυντική γραμμή αλλά για την αμυντική οργάνωσή της. Από την πλευρά της, η Γιουβέντους βρίσκεται σε μία νέα εποχή, αφού έφυγαν από την ομάδα το καλοκαίρι ο Πίρλο και ο Βιντάλ».

Για την Λάτσιο, τη Νάπολι και τη Φιορεντίνα που παίζουν σήμερα στο Europa League: «Η Λάτσιο, όπως και η Ρόμα, εκείνο που της λείπει είναι η αυτοσυγκέντρωση. Μπορεί να νικήσει την οποιαδήποτε. Η Φιορεντίνα μπορεί να κάνει την έκπληξη φέτος στην Ιταλία, όμως και η Νάπολι μπορεί να τα πάει και εκείνη καλά. Ο Σιάρι (προπονητής) ξεκίνησε λίγο αργά με την προπονητική και στα 55 του δείχνει πόσο καλά ξέρει το ποδόσφαιρο και πιθανότατα θα είναι η αποκάλυψη της χρονιάς».

Για τον αν μπορούν η Φιορεντίνα και η Νάπολι να διεκδικήσουν φέτος το πρωτάθλημα στην Ιταλία: «Το πιστεύω ότι μπορούν να το κάνουν! Η Νάπολι έχει παίκτες πρωταθλητές, όπως ο Χάμσικ και ο Ιγκουαΐν. Όλα είναι πιθανά από τη στιγμή που η Ίντερ και η Γιουβέντους κάνουν το ένα στραβοπάτημα μετά το άλλο».

Για τον Ολυμπιακό που πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη του στο Champions League: «Τα πηγαίνει περίφημα στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Είναι σε καλύτερο επίπεδο από τις υπόλοιπες ομάδες στην Ελλάδα και στο πρωτάθλημα δεν θα έχει πρόβλημα, αλλά εκτιμώ ότι μπορεί να πάει μακριά και στο Champions League».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ