2015-10-23 01:22:23
Φωτογραφία για Αίσιο τέλος στο Μενίδι ατελείωτη αγωνία όμως στον Καματερό για την αγνοούμενη οδηγό
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η επιχείρηση της Πυροσβεστικής στο Μενίδι, άντρες της οποίας ερευνούσαν επί της οδού Αγίου Φανουρίου ένα αυτοκίνητο το οποίο εντοπίστηκε από πολίτες ντεραπαρισμένο μέσα σε χείμαρρο.

Οι πυροσβέστες δεν εντόπισαν εγκλωβισμένο άνθρωπο σε αυτό, ενώ από τα στοιχεία της πινακίδας εντόπισαν τον οδηγό, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του, βρίσκεται πλέον στο σπίτι του και ανέφερε στους Πυροσβέστες, πως εγκατέλειψε εγκαίρως το αυτοκίνητο την ώρα που το παρέσυρε ο χείμαρρος και μετά από ώρα κατάφερε να φτάσει μόνος του στο σπίτι του Την ίδια ώρα παραμένει σε εξέλιξη το θρίλερ στον Καματερό με την αγνοούμενη γυναίκα. Οι έρευνες της Πυροσβεστικής στην περιοχή ξεκίνησαν όταν εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο στο τέρμα της οδού Θηβών στην περιοχή του ρέματος της Πικροδάφνης, το οποίο είχε παρασυρθεί από χείμαρρο, όμως η οδηγός του ήταν άφαντη. Στο σημείο γίνονται αγωνιώδεις έρευνες καθώς εκφράζονται σοβαροί φόβοι, αφού η γυναίκα δεν έχει επικοινωνήσει με τους δικούς της… και όσου περνούν οι ώρες η αγωνία για την τύχη της γιγαντώνεται.

Υπενθυμίζεται, πως το μεσημέρι, ένας 41χρονος έχασε την ζωή του μέσα στο αυτοκίνητό του, όπου πνίγηκε όταν τον παρέσυρε χείμαρρος στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μαυροπηγής στο κέντρο του Μενιδίου. Η 70χρονη μητέρα του, που επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο, διασώθηκε από πολίτες και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματά, όπου και νοσηλεύεται.

http://news247.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ