2015-10-23 01:36:24
Φωτογραφία για «ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΣΙΛΒΑ...»
Εντυπωσιακός εντός κι εκτός συνόρων ο Ολυμπιακός με τον Μάρκο Σίλβα να καρπώνεται το μεγαλύτερο μερίδιο επιτυχίας. Αποθεώνει τον Πορτογάλο τεχνικό μέσα από το "Gazzetta.gr" o προπονητής της Κροατίας, Άντε Τσάτσιτς!

Αναλυτικά Ο Ολυμπιακός έκανε θρυλικό βήμα πρόκρισης στο Ζάγκρεμπ και πλέον κρατά τη μοίρα στα χέρια του! Ένα εκπληκτικό ξεκίνημα εντός κι εκτός συνόρων, με ένα δυνατό ρόστερ, αλλά και προπονητή που έχει βρει το κλειδί της επιτυχίας! Ο Μάρκο Σίλβα ήρθε για να μείνει στο Λιμάνι, αν και η δουλειά του κάνει ήδη τον γύρο της Ευρώπης!

Ο Πορτογάλος αποθεώνεται για τη στρατηγική του, την εργατικότητά του και το σωστό πλάνο. Το τελευταίο δείγμα ήρθε από το Μάξιμιρ, ένα ιδανικό σχέδιο, μια μελετημένη γρήγορη επίθεση και μεταγραφές που δικαιώνουν με το… καλημέρα τις προσδοκίες των ερυθρόλευκων! Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Άντε Τσάτσιτς παρακολούθησε το ματς των συμπατριωτών του και αποθεώνει τον Ολυμπιακό του Μάρκο Σίλβα!


«Ηταν μια μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό, έκανε ένα βήμα πρόκρισης και έδειξε πόσο καλή ομάδα ήταν. Μου έκανε εντύπωση ο Μάρκο Σίλβα. Είναι ένας νέος τεχνικός, αρκετά συγκροτημένος και διορατικός όμως για την ηλικία του. Δείχνει πως το μέλλον του ανήκει και είμαι σίγουρος πως μπορεί να τα καταφέρει. Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε με πλάνο, μελετημένος και το αποτέλεσμα δεν είναι τυχαίο! Το μυστικό ήταν στην άμυνα και στο πως αυτή άνοιγε τον δρόμο για να γίνει η ομάδα του πιο επιθετική. Είχε σύγχρονους εξτρέμ, έναν εξαιρετικό επιθετικό και πήρε αυτό που ήθελε» σχολίασε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Χβράτσκα!

Η Ντιναμό παίζει το τελευταίο της χαρτί στον Πειραιά, ο Τσάτσιτς δίνει τον ρόλο του φαβορί στον Ολυμπιακό, αλλά τονίζει πως η Ντιναμό είναι ικανή για τη ζημιά «Στο Μάξιμιρ μου άρεσε και η Ντιναμό, μια καλή ομάδα, ποιοτική που όμως της έλειψε η τύχη. Το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Μεγαλύτερη εμπειρία, ποιοτικό ρόστερ και εξαιρετική έδρα. Εχει το πάνω χέρι, αλλά η Ντιναμό έχει αποδείξει πως μπορεί να κοντράρει και ομάδες μεγαλύτερου βεληνεκούς. Τώρα το ματς θα είναι διαφορετικό, ο Ολυμπιακός θα έχει την κατοχή, θα είναι μπροστά. Εχει καλούς και γρήγορους παίκτες, αλλά ταχύτητα έχει και η Ντιναμό…»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ