2012-05-09 14:15:14
Φωτογραφία για Πέντε πελάτες ιερόδουλων προσβλήθηκαν από AIDS
Σύμφωνα με τον Ανδρέα Λοβέρδο από τις πρώτες 100 εξετάσεις πολιτών που επισκέπτονταν τις ιερόδουλες, οι πέντε είναι θετικοί Πέντε από τους πελάτες των ιερόδουλων με AIDS μολύνθηκαν με τον ιό. Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος σήμερα. «Σας ενημερώνουμε, κι έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτό, πως στους πρώτους 100 ελέγχους ελλήνων πολιτών, πελατών αυτών των γυναικών που διεξήχθησαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ, σημειώστε ότι έως σήμερα έχουν τηλεφωνήσει κι έχουν ζητήσει να υπαχθούν σε έλεγχο στο ΚΕΕΛΠΝΟ 4.000 πρόσωπα, Έλληνες, ενώ ενημερωνόμαστε από τον ιδιωτικό τομέα, ότι δεκαπλασιάστηκαν οι εξετάσεις για το ΑΙDS στα ιδιωτικά εργαστήρια.

Εμείς, λοιπόν, έχουμε αρχίσει να εξετάζουμε τις 4.000 αυτές περιπτώσεις πελατών και στις πρώτες 100 εξετάσεις, 5 έχουν ανταποκριθεί θετικά, δηλαδή τα τεστ έχουν βγει θετικά. Δηλαδή 5 τέτοιοι πελάτες έχουν προσβληθεί από τον ιό. Έως σήμερα είναι αυτός ο έλεγχος, οι έλεγχοι γίνονται κάθε μέρα.

Δυστυχώς το ΑΙDS ξέφυγε από το γκέτο των χρηστών ενδοφλέβιων ουσιών και των παρανόμων μεταναστών, έχει προχωρήσει στην ελληνική κοινωνία και πρέπει οι δράσεις μας να είναι αυστηρές, άμεσες, γρήγορες, άμεσες, προκειμένου να περιοριστεί και να εξαλειφθεί το φαινόμενο, όπως το είχαμε καταφέρει μέχρι το Δεκέμβριο του 2010», ανέφερε.

Στο ΚΕΕΛΠΝΟ 6.000 άτομα έχουν τηλεφωνήσει και ζητούν βοήθεια καθώς έχουν έρθει σε επαφή με τις εκδιδόμενες χωρίς προφύλαξη.

Το 85% με 90% των ανδρών αυτών είναι Έλληνες.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ