2012-05-09 14:58:12
Φωτογραφία για Επικοινωνία Ψωμιάδη - Καμμένου για το Κεντροδεξιό μέτωπο
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πάνο Καμμένο είχε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και ίσως τις επόμενες μέρες συναντηθεί μαζί του, σε μια προσπάθεια με στόχο τη συνένωση της κεντροδεξιάς, όπως είπε ο κ. Ψωμιάδης σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε.

«Διαφωνώ σε πάρα πολλά, όσον αφορά στον προεκλογικό αγώνα της Ν.Δ., όπως και με πολιτικές συμπεριφορές κατά του Πάνου Καμμένου. Συγχρόνως, όμως, δεν θα έπρεπε να ακουστούν ακραίες θέσεις και εκφράσεις από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, διότι είμαστε όλοι παιδιά της ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή» τόνισε ο κ. Ψωμιάδης.

Τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας ενός ενιαίου και μεγάλου κεντροδεξιού μετώπου και, όπως σημείωσε, για να πετύχει αυτό το εγχείρημα πρέπει ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, να απευθυνθεί σε στελέχη, μέλη και ψηφοφόρους τμημάτων της κεντροδεξιάς με αξιόπιστο τρόπο. Μίλησε για μια κεντροδεξιά που θα είναι έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας και επισήμανε ότι αν αυτό δεν επιτευχθεί, στις επόμενε εκλογές «θα πονέσουμε πάρα πολύ όλοι».


Σχετικά με τη συζήτηση περί επαναδραστηριοποίησης του πρώην προέδρου της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή είπε ότι «το κεφάλαιο Κώστας Καραμανλής δεν έκλεισε, αλλά δεν ήρθε ακόμη η ώρα του». Σε ερώτηση πότε θα έρθει η ώρα του, απάντησε με χιούμορ «πριν ολοκληρωθεί το έργο του Μετρό στη Θεσσαλονίκη».

Ο κ. Ψωμιάδης αποκάλυψε, πως ακόμη και χθες είχε πρόταση να τεθεί επικεφαλής ψηφοδελτίου Επικρατείας, χωρίς να πει από ποιο κόμμα, και ότι δυο μέρες πριν ανακοινώσει τη δημιουργία του ομίλου προβληματισμού ''ΠΑΤΡΙΔΑ'' ήταν αποφασισμένος να προχωρήσει στην ίδρυση κόμματος, αλλά δέχτηκε πιέσεις και δεν το έκανε. Ανέφερε, ακόμα, ότι θεωρεί «αδιανόητο» να διώκεται ο ίδιος γιατί μείωσε πρόστιμο σε ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων και να «κυκλοφορούν ελεύθεροι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου που ξεπούλησαν τη χώρα».
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ