2012-05-09 14:55:49
Φωτογραφία για Ιδού η νέα κυβερνητική πρόταση Στρατούλη!
Ο κ. Στρατούλης μπήκε για τα καλά στην ζωή μας αφού είναι σχεδόν κάθε μία ώρα καλεσμένος σε κάποιο κανάλι, ραδιόφωνο ή site... Ομολογώ ότι δεν περίμενα να ζω με την αγωνία τι θα πει ο κ. Στρατούλης για τις τράπεζες, τις κοινωνικές δομές, την βιομηχανία ή ακόμα και για το ποιοι θα μπορούσαν να συναινέσουν προκειμένου να έχουμε κάποια στιγμή Κυβέρνηση. Αλλά έτσι είναι η ζωή.

Όλος αυτός ο πρόλογος έγινε για να μη σας πιάσω απροετοίμαστους και ενδεχομένως σοκαριστείτε από τον διάλογο του εν λόγω πολιτικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Πρετεντέρη στο MEGA:  

Στρατούλης: Εμείς θα απευθυνθούμε στις δυνάμεις της αριστεράς ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ.

Πρετεντέρης: Μα το ΚΚΕ έχει ήδη αρνηθεί Στρατούλης (δεν υπολογίζει την ερώτηση του δημοσιογράφου, την αγνοεί εντελώς όμως και συνεχίζει το… μαγνητοφωνημένο μήνυμα):  Ταυτόχρονα θα αξιοποιήσουμε αυτό το τριήμερο για να δούμε  κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς, θα δούμε και τα υπόλοιπα κόμματα που δεν μπήκαν στην βουλή, Οικολόγους Πράσινους, ΑΝΤΑΡΣΥΑ...

Μα καλά για τι μας περνάει, για ηλίθιους; Κάνεις κυβέρνηση ρε φίλε με τα κόμματα που δεν μπήκαν στην Βουλή; Παίρνεις ψήφο εμπιστοσύνης στο Κοινοβούλιο από τους Επιστημονικούς φορείς και Πολιτιστικούς Συλλόγους; Τι πράγματα είναι αυτά; Έλεος, δεν αντέχω άλλο Στρατούλη…. Σκέψου να γίνει και υπουργός αυτός ο τύπος! 
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ