2015-10-29 16:23:24
Φωτογραφία για ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ
Ένα δύσκολο (και δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι) δίνει αύριο ο Ολυμπιακός και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θεωρεί πως αυτό θα κριθεί από την άμυνα που θα παίξει ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Μάλιστα, ο προπονητής των ερυθρόλευκων τόνισε πως ο Τζεντίλε δεν είναι ο μοναδικός επικίνδυνος παίκτης της ιταλικής ομάδας και συμπλήρωσε πως ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει το παιχνίδι του.

«Όπως θα είδατε, το παιχνίδι στη Βιτόρια κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να μην επιτρέψουμε στους αντιπάλους μας να προηγηθούν και εμείς να κυνηγάμε στο σκορ όπως έγινε στη Βιτόρια. Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας.

Η Αρμάνι Τζινς έχει αλλάξει φέτος, παίζουν διαφορετικά, πιο στοχευόμενο μπάσκετ, μιας και έχουν διαφορετικούς παίκτες στο ρόστερ τους. Όπως έλεγα συνέχεια και πέρσι, έτσι και φέτος, όλα για εμάς αρχίζουν από την άμυνα. Από εκεί ξεκινάμε για να έρθουν οι νίκες. Και στη Βιτόρια έτσι επιστρέψαμε στο ματς και στη διεκδίκηση της νίκης, με τον Αρκαδικό κάναμε ένα συνολικά καλό αμυντικό παιχνίδι.


Δεν είναι μόνο ο Τζεντίλε που πρέπει να προσέξουμε, αλλά και ο Λαφαγιέτ και ο Μάτσβαν και πολλοί ακόμη παίκτες. Πρόκειται για ένα καλό σύνολο που μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και αμυντικά και επιθετικά, να βρούμε τις κατάλληλες επιλογές και να κάνουμε το παιχνίδι μας», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ