2012-05-09 17:05:21
Φωτογραφία για Τρεις αγωνιστικές σε Ηρακλή!
Με τιμωρία τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και 5.400 ευρώ πρόστιμο, πλήρωσε ο Ηρακλής τα όσα έγιναν στον πέμπτο τελικό στην Μίκρα. Απορρίφθηκε η ένσταση του Φοίνικα κατά του κύρους του αγώνα.

Ναι μεν αλλά για την απόφαση του αθλητικού δικαστή για την ένσταση του Φοίνικα κατά του κύρους του πέμπτου τελικού, αλλά και για την απολογία του Ηρακλή αναφορικά με τα όσα έγιναν στην Μίκρα και τα οποία ανάγκασαν τον διαιτητή του αγώνα Γιώργο Καραμπέτσο να αναβάλει την αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα και οι δύο μπορούν να θεωρηθούν ικανοποιημένοι, αλλά στεναχωρημένοι, καθώς η αθλητική δικαστής αποφάσισε να τιμωρήσει με τρεις αγωνιστικές τον «γηραιό» και 5.400 ευρώ πρόστιμο, αλλά και να απορρίψει την ένσταση των Συριανών.

Ως εκ' τούτου αν κάποια στιγμή η ΕΣΑΠ τα καταφέρει (μόνο εύκολο δεν είναι βέβαια) να ορίσει τον πέμπτο τελικό και ξεπεραστούν και τα προβλήματα με τα ληγμένα συμβόλαια του Φοίνικα, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά και με κόσμο, καθώς η ποινή θα αρχίσει να μετράει μετά από πέντε μέρες και αν είναι να γίνει το ματς στις 14 Μαΐου τότε δεν θα ισχύει η τιμωρία έδρας.


Όπως είπαμε η απόφαση αυτή αφήνει με ανάμικτα συναισθήματα και τους δύο. Αρχικά ο Ηρακλής ναι μεν χαίρεται για το ότι δεν υπήρξε μηδενισμός, καθώς κινδύνευε να χάσει τον τελικό στα χαρτιά, αλλά από την άλλη τόσο το πρόστιμο των 5.400, όσο κυρίως οι τρεις αγωνιστικές χωρίς κόσμο, δεν είναι μια ποινή για την οποία μπορεί να είσαι χαρούμενος. Το πιο πιθανό ωστόσο είναι ο «γηραιός» να καταθέσει έφεση ζητώντας να μειωθούν οι αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Όσον αφορά τον Φοίνικα, οι Συριανοί είναι στεναχωρημένοι που απορρίφθηκε η έφεσή τους, αλλά από την άλλη μπορεί να αισθάνονται δικαιωμένοι με την τιμωρία των τριών αγωνιστικών, καθώς για να υπάρξει τέτοια ποινή, υπήρξαν και επεισόδια, κάτι που τόνιζαν συνεχώς.

Η σχετική ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση που έχει να κάνει με την απόφαση του αθλητικού δικαστή έχει ως εξής: «Η αθλητικός δικαστής έπειτα από την εκδίκαση των υποθέσεων του 5ου τελικού της Volleyleague, αλλά και την ένσταση του Φοίνικα Σύρου, αποφάσισε τα παρακάτω:

• Την ποινή αποκλεισμού των τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων τετρακοσίων (5.400) ευρώ στο σωματείο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ για τα συμβάντα στον αγώνα της 28/4/2012 ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

• Απορρίπτει την ένσταση του σωματείου ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ».

Εδώ οι καταθέσεις του Καραμπέτσου, αλλά και των ανθρώπων του Φοίνικα και του Ηρακλή, όπως τις παρουσίασε το gazzetta.gr που βρέθηκε στον γραφείο του αθλητικού δικαστή.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ούτε ψύλλος στον κόρφο του...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ούτε ψύλλος στον κόρφο του...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ