2015-11-03 01:11:06
Φωτογραφία για Τσακώθηκαν και εκείνη την έσερνε πίσω από το αυτοκίνητο [video]
Ένα συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που μια γυναίκα σέρνεται κυριολεκτικά από ένα αυτοκίνητο σε πολυσύχναστο δρόμο! Όλα ξεκίνησαν όταν ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε δύο γυναίκες σε ένα πρατήριο βενζίνης στο Ντέλαγουερ.  

Η αιτία παραμένει άγνωστη αλλά η γυναίκα προσπάθησε να μπει στο κάθισμα του συνοδηγού του αυτοκινήτου όταν η οδηγός ξαφνικά επιτάχυνε και έφυγε βιαστικά. Το βίντεο που καταγράφηκε από άλλο οδηγό στο πρατήριο, δείχνει την 24χρονη Mykia Lee να προσπαθεί να καθίσει στο κάθισμα του συνοδηγού του αυτοκινήτου. Ο άνδρας που βιντεοσκοπεί το περιστατικό ακολουθεί το όχημα που αυξάνει ταχύτητα στον κεντρικό δρόμο. Φαίνεται ξεκάθαρα η Mykia να προσπαθεί να μπει στο αυτοκίνητο αλλά λόγω της υπερβολικής ταχύτητας, δεν τα καταφέρνει. Κατάφερε να γλιτώσει μόνο όταν η οδηγός του αυτοκινήτου έκοψε ταχύτητα.

Επιτόπου σταματά για βοήθεια και ο άνθρωπος που τραβούσε βίντεο για να τη βοηθήσει. Φαίνεται να έχει χτυπήσει στο γόνατό της. Φανερά εκνευρισμένη και ανήσυχη προσπαθεί να καλέσει την αστυνομία για βοήθεια. Μετά από λίγα λεπτά έφθασε ασθενοφόρο στο σημείο και μετέφερε την κοπέλα σε κοντινό νοσοκομείο.

Η κρατική αστυνομία ανέφερε πως ήταν ελαφρά τραυματισμένη, αλλά τρομοκρατήθηκε επειδή σερνόταν σε πολυσύχναστη λεωφόρο που μπορούσε να συμβεί το χειρότερο. Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά το περιστατικό.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ