2015-11-04 22:52:46
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ...
Η ομάδα μας ηττήθηκε από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Ρέντη αλλά συνεχίζει να έχει ελπίδες πρόκρισης.

Σ’ αγώνα της 4ης ημέρας του UEFA Youth League που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η ομάδα μας αν και κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα «αιφνιδιάστηκε» και με δικά της λάθη βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 μόλις στο 11’. Οι «ερυθρόλευκοι» πάλεψαν τον αγώνα, χάνοντας πολλές ευκαιρίες, αλλά μείωσαν στο 2ο ημίχρονο και αφού δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν δέχτηκαν και 3ο γκολ.

Η ομάδα μας έχασε έδαφος στο κυνήγι της πρόκρισης αλλά είναι ακόμη μέσα στο «παιχνίδι» με δυο νίκες στα δυο παιχνίδια που απομένουν με την Μπάγερν στην Γερμανία και με την Άρσεναλ στην Ελλάδα.

Οι Κροάτες προηγήθηκαν μόλις στο 2’. Ο Φίντιτς έπιασε δυνατό σουτ, ο Γαβαλάς απέκρουσε ενστικτωδώς αλλά η μπάλα έφτασε στον Μπόζιτς ο οποίος παραβίασε την εστία «γράφοντας» το 0-1. Εννέα λεπτά αργότερα (11’) ο Φίνιτς εκτελεί φάουλ η μπάλα περνάει απ’ όλους και από τον Γαβαλά και καταλήγει στον Γκότσακ που με προβολή κάνει το 0-2.


Ο Ολυμπιακός όμως πιέζει και δημιουργεί ευκαιρίες. Στο 13’ ο Γιώργος Μανθάτης πιάνει κεφαλιά μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα «βγαίνει» ελάχιστα άουτ! Στο 31’ ο αρχηγός Μανώλης Σάλιακας βγάζει ωραία σέντρα μέσα στην περιοχή αλλά ο Γιάννης Βάρκας αν και σε πολύ καλή θέση στέλνει την μπάλα άουτ με το κεφάλι! Η ομάδα μας χάνει άλλες δυο σημαντικές ευκαιρίες στο τελευταίο δεκάλεπτο και το ημίχρονο τελειώνει 0-0. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός εισέρχεται πάλι πολύ δυνατά και καταφέρνει να μειώσει.

Στο 55’ ο Δήμος Χαντζάρας μετά από ωραία ατομική προσπάθεια στέλνει την μπάλα στον Μάριο Βρουσάι και εκείνος χάνει μοναδική ευκαιρία. Η φάση όμως δεν τελειώνει αφού οι Κροάτες δεν μπορούν να διώξουν την μπάλα και ο Κώστας Μεγαρίτης μέσα από την περιοχή στο 56’ με ωραίο σουτ «γράφει» το 1-2. Στο 69’ ο Μανώλης Σάλιακας εκτελεί κόρνερ αλλά ο Γιάννης Λάτσι δεν βρίσκει στόχο. Τελικά οι Κροάτες πετυχαίνουν και 3ο γκολ με τον Γκότσακ στο 85’.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Μπάγερν Μονάχου πήρε τον πρώτο της βαθμό αφού παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στην Άρσεναλ στο Μόναχο.

Η βαθμολογία: 1. Άρσεναλ (8-3) 10, 2. Ντιναμό (7-6) 7,3. Ολυμπιακός (6-8) 4, 4. Μπάγερν Μονάχου (2-6) 1.

Στην 5η αγωνιστική (24/11) ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Μόναχο για ν’ αγωνιστεί κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και η Άρσεναλ «φιλοξενεί» στο Λονδίνο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Βούζας: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας μετά από το τέλος του αγώνα σημείωσε: «Έχουμε πει από την αρχή της χρονιάς ότι για τον Ολυμπιακό κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Σήμερα χάσαμε αν και κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους. Έχουν σωστή νοοτροπία και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Σαφώς και αυτό το αποτέλεσμα δίνει προβάδισμα στους Κροάτες αλλά δεν έχουμε βγει από το παιχνίδι. Θέλουμε το απόλυτο στα δυο ματς που απομένουν και μπορούμε να το πετύχουμε. Τα παιδιά έχουν δείξει ότι έχουν πολλές δυνατότητες. Δυστυχώς βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ αλλά για μένα θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει αποτέλεσμα αφού ελέγχαμε το ματς στο μεγαλύτερο μέρος του και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Είμαστε Ολυμπιακός, όλοι το ξέρουν αυτό, και συνεχίζουμε».

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Γαβαλάς, Νικολάου, Βατουσιάδης, Τόλι, Σάλιακας, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας (82’ Ρέτσος), Λάτσι, Βάρκας (54’ Βρουσάι), Χαντζάρας (75’ Κιρτζιαλίδης).

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Μίσκιτς, Τόμιτσεκ, Βούιτσα, Σούντσιτς, Γκότσακ, Κνέζεβιτς, Φίντιτς (61’ Σλουϊνσκι), Μπόζιτς (57’ Καμπράγα), Μπένκοβιτς, Μπορένκοβιτς (86’ Πλάντακ), Όλμο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ