2012-05-09 18:22:30
Φωτογραφία για Στην Μπαρτσελόνα θέλει να αποσυρθεί ο Γιάγια Τουρέ
Ο Γιάγια Τουρέ αποκάλυψε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα. Τι είπε για τους Γκουαρδιόλα, Βιλανόβα αλλά και τον "αδερφό του" Ερίκ Αμπιντάλ.

"Θα ήθελα να γυρίσω στη Μπαρτσελόνα και να ολοκληρώσω εκεί την αθλητική μου καριέρα. Λατρεύω την πόλη της Βαρκελώνης και η Μπάρτσα αποτελεί τον σύλλογο της ζωής μου.

Έχω μεγάλη επιθυμία να επιστρέψω", τόνισε ο Ιβοριανός άσος της με δηλώσεις του στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Rac1".

Ένας μάλιστα έξτρα λόγος για αυτόν ώστε να ξαναγίνει κάτοικος "Καμπ Νόου" είναι και η παρουσία του Ερίκ Αμπιντάλ στους "μπλαουγκράνα": "Θα ήθελα επίσης να είμαι κοντά στον Αμπιντάλ, είναι ο αδερφός μου. Θέλω να τον υποστηρίξω".

Ο χρυσός σκόρερ της Μάντσεστερ Σίτι στον αγώνα με τη Νιούκαστλ (ήταν μάλιστα ο άνθρωπος που της χάρισε πέρυσι το Κύπελλο με το γκολ του κόντρα στη Στόουκ) μίλησε παράλληλα για την αποχώρησή του από τη Μπαρτσελόνα το 2010 αλλά και την παράδοση της σκυτάλης από Γκουαρδιόλα σε Βιλανόβα.

"Η απόφαση από τον Πεπ Γκουαρδιόλα να φύγω τότε ήταν λίγο περίεργη επειδή ο σύλλογος είχε επιτυχίες και κατέκτησε τρόπαια. Είμαστε όμως όλοι άνθρωποι.

Ξέρω πολύ καλά τον νέο προπονητή. Ο Τίτο Βιλανόβα είναι πολύ καλό άτομο και η ποδοσφαιρική του φιλοσοφία είναι παρόμοια με αυτή του Γκουαρδιόλα. Θα γίνει πολύ καλός προπονητής".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ