2012-05-09 18:25:05
Φωτογραφία για Για άλλα 4 χρόνια στην Γιουβέντους ο Αντόνιο Κόντε
Ο Αντόνιο Κόντε συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με τη Γιουβέντους, το οποίο θα υπογράψει μετά τον τελικό του Κόπα Ιτάλια. Μοντέλο αλά... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οραματίζονται οι "μπιανκονέρι".

Όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, δεν περίμενε και πολύ, και έτσι λίγο μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Γιουβέντους, "έδεσε" τον Αντόνιο Κόντε στο Τορίνο για μία ακόμα τετραετία.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και συμφώνησαν σε σύναψη νέας συμφωνίας μέχρι το 2016 (το υπάρχον συμβόλαιο έχει ισχύ μέχρι το 2013), με τον 42χρονο τεχνικό να βάζει την υπογραφή στο νέο συμβόλαιο (θα του αποφέρει περίπου 3.000.000 ευρώ ετησίως) μετά τις 20 Μαΐου και τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στη Νάπολι.

"Το σχέδιο είναι να ανοίξει ένας νέος κύκλος επιτυχιών για τη Γιουβέντους στο στιλ του Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ", αναφέρει χαρακτηριστικά η "Corriere dello Sport" , η οποία υποστηρίζει πως το πλάνο των ''μπιανκονέρι'' προβλέπει αυξημένες αρμοδιότητες για τον Κόντε (π.χ ενεργή συμμετοχή σε αποφάσεις για μεταγραφές).

"Ο Αντόνιο νέος Φέργκιουσον; Το ελπίζω. Έχει τις ικανότητες να συνεχίσει ώστε να κάνει τη Γιουβέντους μία πολύ μεγάλη ομάδα σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντανιέλε Κόντε, μάνατζερ και αδερφός του τεχνικού της "βέκια σινιόρα".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ