2015-11-07 14:40:21
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ
Με στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στην Volley League, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τον Ηρακλή στην Μίκρα (18:00 NS7) στην πιο σημαντική αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής της Volley League.

Οι ερυθρόλευκοι, που προέρχονται από την νικηφόρα τους ευρωπαϊκή πρεμιέρα στο CEV Cup κόντρα στην Παρνού με 1-3 το βράδυ της Πέμπτης, θέλουν να πετύχουν το δεύτερο σερί τους «τρίποντο», το οποίο θα τους δώσει από νωρίς σαφέστατο προβάδισμα στην προσπάθειά τους για επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ.

Οι παίκτες του Πιάτσα, οι οποίοι στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής (η πρεμιέρα της Α1 είχε ματαιωθεί) επικράτησαν άνετα με 3-0 της Ορεστιάδας στο κλειστό του Ρέντη, αντιμετωπίζουν με την απαραίτητη σοβαρότητα την αποψινή αναμέτρηση, η οποία ξυπνάει μνήμες... τελικών πρωταθλήματος και Κυπέλλου προηγούμενων χρόνων.

Ο Ρομπέρτο Πιάτσα έχει ζητήσει από τους παίκτες του να παρουσιαστούν βελτιωμένοι σε διάφορους τομείς, όπου έχουν διαγνωστεί αδυναμίες και παράλληλα έχει εκπονήσει το δικό του πλάνο, ώστε οι ερυθρόλευκοι να φύγουν από την Μίκρα με το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στις αποσκευές τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ