2015-11-07 16:40:35
Φωτογραφία για ΓΙΑΝΓΚ ΓΙΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ, ΜΕ ΦΟΒΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ... ΧΑΝΤΕΡ!
Ο Πάτρικ Γιανγκ έχει καταφέρει ήδη σ’ αυτό το μικρό διάστημα που βρίσκεται στον Ολυμπιακό να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, με αποτέλεσμα να... δεσπόζει κάτω από τα καλάθια και να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες.

Ο θηριώδης σέντερ, ήταν και κόντρα στη Λιμόζ εξαιρετικός, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορεί, προκειμένου να έρθει η νίκη για τους ερυθρόλευκους. Μάλιστα, γνώρισε και την αποθέωση από τον κόσμο του Θρύλου, κάτι που τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα.

Ο Αμερικανός μίλησε στον «Γαύρο» για την αναγνώριση του κόσμου προς το πρόσωπό του, αλλά και το γεγονός πως θέλει να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά στη συνέχεια.

Μεταξύ άλλων οι δηλώσεις του:

«Είναι όμορφο να καταλαβαίνω ότι οι οπαδοί μας με έχουν αποδεχτεί και με εκτιμούν. Αυτό όμως δεν με εμποδίζει από το στόχο μου και δεν με αποπροσανατολίζει. Ό,τι κι αν γίνεται, οφείλεις να είσαι ευγνώμων για εκείνη τη στιγμή, αλλά να συνεχίζεις τη σκληρή δουλειά με στόχο τη βελτίωση. Όσο περνά ο καιρός γίνομαι πιο ώριμος και πρέπει να παραμένει κανείς συγκεντρωμένος ό,τι κι αν συμβαίνει σε έναν αγώνα. Αυτό που μετρά περισσότερο είναι να μένεις πνευματικά δυνατός και να μην απομακρύνεσαι από το στόχο σου».


Σχετικά με την εμφάνισή του και τις τάπες που έκανε:

«Μπορεί η στατιστική να λέει ότι είχα 5 τάπες, αλλά πρέπει να αλλοίωσαν 10-11 σουτ των αντιπάλων μας. Το σημαντικό για μένα είναι να βοηθώ την ομάδα παντού, ειδικά στην άμυνα. Αν είμαι καλός εκεί, μακάρι να είμαι ωφέλιμος και στην επίθεση και να βάλω τους πόντους που μου αντιστοιχούν».

Για την απουσία του Οθέλο Χάντερ:

«Εννοείται πως παίζω και γι’ αυτόν. Ελπίζω όταν επιστρέψει να είναι όλα καλά. Έχει την καρδιά και την ψυχή να είναι ακόμη καλύτερος. Περιμένω πώς και πώς να τον δω να αγωνίζεται ξανά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ