2012-05-09 19:33:36
Φωτογραφία για Χάινς: «Πάμε για το τρόπαιο»
Ο Ολυμπιακός αναχωρεί σε λίγη ώρα για την Πόλη με τον Κάιλ Χάινς να τονίζει πως δεν πηγαίνουν εκεί για διασκέδαση, αλλά για το τρόπαιο, ενώ ο Βαγγέλης Μάντζαρς στρέφει την προσοχή του του στον ηγέτη της Μπαρτσελόνα Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Το gazzetta.gr βρίσκεται στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βανιζέλος», όπου θα αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού για την Πόλη.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε πως αναχωρούν με μεγάλη θέληση και κίνητρο, ενώ θεωρεί πως θα πρέπει να δώσουν βάση στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο: «Είμαι πολύ μεγάλη εμπειρία και επιτυχία πάμε για το καλύτερο δυνατόν. Η Μπαρτσελόνα παίζει σπουδαία άμυνα κι εμείς θα πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Ο Ναβάρο είναι ο καλύτερός τους παίκτης χωρίς την μπάλα και βγαίνει πολύ καλά από τα σκριν.

Δεν πρέπει να τον αφήσουμε να παίρνει την μπάλα και να έχουμε δύο-τρεις παίκτες πάνω του. Είμαι έτοιμος να αρπάξω κάθε ευκαιρία του κόουτς. Εμείς πηγαίνουμε με μεγάλο κίνητρο και θέληση».


Χάινς: «Την πίεση στη Σιένα»

Ο Κάιλ Χάινς τόνισε με τη σειρά του πως: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από το τελευταίο παιχνίδι με τη Σιένα κι έφτασε επιτέλους η στιγμή. Δεν πηγαίνουμε για να περάσουμε καλά, αλλά για το τρόπαιο. Θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ, να πάμε την πίεση στη μεριά της Μπαρτσελόνα και να παίξουμε όπως όλο το χρόνο. Επίσης δεν θα πρέπει να της επιτρέψουμε να πάει στο σετ παιχνίδι, γιατί είναι πολύ καλή, ενώ εμείς θα πρέπει να τρέξουμε και να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Απώλειες 0,87% στο Χ.Α.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Απώλειες 0,87% στο Χ.Α.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ