2012-05-09 20:58:11
Φωτογραφία για ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ
Στην συνδρομητική τηλεόραση, τόνισε πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Ερυθρού Αστέρα στην Ελλάδα και την φιέστα του Ολυμπιακού, στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ο Μάρκο Πάντελιτς, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον σύλλογο.

Ο 34χρονος διεθνής Σέρβος επιθετικός μίλησε για το αποψινό φιλικό, αλλά και για τις στενές σχέσεις των δύο συλλόγων και των δύο λαών, αφού ο ίδιος ουσιαστικά αποτελεί τον συνδετικό κρίκο των δύο ερυθρόλευκων ομάδων, αυτής του Πειραιά και εκείνης του Βελιγραδίου.

Ο Μάρκο Πάντελιτς τόνισε:

«Το πιο σημαντικό είναι να δει όλη η Ελλάδα την αγάπη που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και των δύο λαών, του ελληνικού και του σερβικού. Φυσικά να δούμε κι ένα όμορφο παιχνίδι από δύο ομάδες, με παίκτες που μπορούν να κάνουν όμορφες ενέργειες και να πετύχουν όμορφα γκολ. Θα είναι άλλωστε στο γήπεδο φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες, οι οποίοι θα χαρούν και θα τραγουδήσουν μαζί Μεγάλη υπόθεση ότι ο Ερυθρός Αστέρας ήρθε στην Ελλάδα, το Σάββατο είχε ντέρμπι με την Παρτίζαν και την άλλη εβδομάδα παίζει στον τελικό του κυπέλλου. Μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του το ότι είναι σήμερα εδώ μαζί μας ο Ερυθρός Αστέρας...».


Στη συνέχεια μίλησε και για τον νυν τεχνικό του Ερυθρού Αστέρα, Ρόμπερτ Προσινέτσκι:

«Ο Γκουαρντιόλα έχει δώσει τις καλύτερες συστάσεις για τον Προσινέτσκι σε ότι αφορά τις προπονητικές του ικανότητες. Προσπαθεί να παίξει όπως η Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό το προσπαθούν οι περισσότερες ομάδες του κόσμου (σ.σ. γέλια). Ο Ρόμπερτ ήταν εξαιρετικά ποιοτικός ποδοσφαιριστής, το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και ως προπονητής πλέον…»

Όσον αφορά στο ματς των παλαιμάχων του Ολυμπιακού, το οποίο άνοιξε τις εκδηλώσεις στην αποψινή φιέστα του Ολυμπιακού, ο Μάρκο Πάντελιτς υπογράμμισε:

«Κάποια πράγματα ένας μεγάλος σύλλογος δεν το ξεχνάει ποτέ. Ο Ολυμπιακός δεν θα είχε την ευκαιρία να πανηγυρίσει το 39ο πρωτάθλημα φέτος ή του χρόνου – όπως ελπίζουμε – το 40ο πρωτάθλημα, αν δεν είχαν πετύχει στο παρελθόν όλοι αυτοί οι πρωταγωνιστές του παρελθόντος όλα όσα πέτυχαν…»

Ο Σέρβος επιθετικός, τόνισε ότι η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων του Ολυμπιακού, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό:

«Η παρουσία του προέδρου μας, Βαγγέλη Μαρινάκη, μας βοήθησε στο να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν και να κάνουμε πράξη όλα όσα είχαμε υποσχεθεί στους φιλάθλους μας στο ξεκίνημα της χρονιάς. Ξέρετε όλοι ότι θέλω πολύ να συνεχίσω στον Ολυμπιακό, ελπίζω να καταφέρουμε να τα βρούμε με την ομάδα, είναι κάτι, όμως, που δεν εξαρτάται αποκλειστικά από μένα...»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ