2015-11-13 15:27:07
Φωτογραφία για Επίσκεψη ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα στο 251 ΓΝΑ
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση, επισκέφθηκε, σήμερα 13 Νοεμβρίου 2015, το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, ο ΑΝΥΕΘΑ ενημερώθηκε από τoν Διοικητή του Νοσοκομείου Ταξίαρχο (ΥΙ) Δημήτριο Χατζηγεωργίου, για το έργο που συντελείται και τα προβλήματα που υπάρχουν, όπου τονίστηκε η ανάγκη για συνεργασία, ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και κατάρτιση προτάσεων, ώστε να υπάρχει η καλύτερα δυνατή αντιμετώπιση.

Ο ΑΝΥΕΘΑ σημείωσε ότι θα εξεταστεί το ζήτημα των οφειλών του ΕΟΠΥΥ προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία σε προσεχή συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. Αναφορικά με τις ελλείψεις σε προσωπικό, τόνισε ότι θα αντιμετωπιστεί το θέμα στο πλαίσιο της προσλήψεων που ετοιμάζονται στο Σύστημα Υγείας.

Παράλληλα, πρόσθεσε, το ΥΠΕΘΑ προχωράει στην αναβάθμιση των υποστηρικτικών δομών των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως είναι τα φαρμακευτικά εργαστήρια, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη εξοικονόμηση πόρων.


Ειδική αναφορά έκανε στις συνθήκες εργασίας του προσωπικού, τονίζοντας την ανάγκη ορθολογικής ανακατανομής του, όπου αυτό είναι δυνατό. Επίσης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη σημασία της εκπαίδευσης και της μετεκπαίδευσης του ιατρικού-νοσηλευτικού προσωπικού στο εξωτερικό, καθώς και στη σημασία της συνεργασίας με τα ελληνικά πανεπιστήμια με έμφαση στην καινοτομία. Τελικός στόχος μας, είπε, πρέπει να είναι η παραπέρα βελτίωση των ήδη υψηλών υπηρεσιών υγείας που παρέχουν τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Ο ΑΝΥΕΘΑ επισκέφθηκε τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, την καρδιολογική κλινική, το Τμήμα Επεμβατικής Ακτινολογίας και Εμβολισμού Εγκεφάλου και το πρωτοποριακό Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής.        

kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ