2015-11-13 20:12:37
Φωτογραφία για ΣΟΚ: Νεαρή γυναίκα σκότωσε την μητέρα της και έστειλε στον μπαμπά της...
Μια νεαρή γυναίκα φυλακίστηκε αφού πυροβόλησε την μητέρα της, και έστειλε... φωτογραφία με το άψυχο σώμα στον μπαμπά της ,ο οποίος ήταν έξω για ψώνια..

Η Rachel Χάτσον, 21, καταδικάστηκε την περασμένη εβδομάδα σε 18 χρόνια φυλάκιση ,στο Chesapeake του Circuit Court στην Βιρτζίνια αφού ομολόγησε την ενοχή για τον φόνο και την χρήση όπλου.

Η δολοφονία της Σούζαν Λι Χάτσον, 58, πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών πριν από δύο χρόνια.

Ο Χάτσον ήταν έξω για ψώνια εκμεταλλευόμενος τις εκπτώσεις,όταν συνέβη η τραγωδία. Ο Χάτσον ο προσπάθησε να καλέσει τη σύζυγό του ενώ ήταν έξω, αλλά η Rachel σήκωσε το τηλέφωνο.

Η Rachel παραδέχτηκε ό, τι είχε κάνει, και έστειλε στον πατέρα της μια τρομακτική φωτογραφία του πτώματος της μητέρας της.

Ο Χάτσον είπε στο δικαστήριο: “Τότε συνειδητοποίησα πως είναι αλήθεια.”

Η Hutson ήταν 19 ετών όταν σκότωσε την μητέρα της… Είχε αναλάβει την φροντίδα της από την ηλικία των εννέα, γιατί είχε συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, διαβήτη και νεφρική ανεπάρκεια.


Η Rachel είπε ότι θα σχεδίαζε να αυτοκτονήσει, αλλά αισθάνθηκε ένοχη όταν η μαμά της θα ανακάλυπτε το πτώμα της.

Όταν σημάδεψε με το όπλο τη μαμά της, εκείνη δεν το πήρε σοβαρά και της είπε ότι θα έχει μεγάλο πρόβλημα όταν ο πατέρας της γυρίσει στο σπίτι.

Ο Donald, ο πατέρας της Hutson, είπε ότι πριν από το φόνο ,είχε απαγορεύσει στην κόρη του να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή γιατί το δωμάτιό της ήταν ακατάστατο.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ