2015-11-13 23:17:09
Φωτογραφία για Τον βαράς ή όχι; Εκείνη υπέφερε και αυτός έβγαζε σέλφι μαζί της [photos]
Όταν η έγκυος σύζυγός του εικονιζόμενου άντρα εξέφρασε την επιθυμία της για πολλές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια... του τοκετού, ο Gil Solano είχε κάτι διαφορετικό στο μυαλό του και τώρα οι φωτογραφίες που έβγαλε κάνουν τον γύρω του Διαδικτύου, σκορπώντας γέλια!

Ενώ η γυναίκα του βίωνε μια ιδιαίτερα επώδυνη σύσπαση κατά τη διάρκεια του τοκετού, ο νέος μπαμπάς βρήκε την τέλεια ευκαιρία να βγάλει μια selfie! Καταχωρήθηκε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Reddit με τον την λεζάντα, «Η γυναίκα μου ήθελε να βεβαιωθεί ότι κάποιος τράβηξε μια φωτογραφία με τις γκριμάτσες μας, την ώρα που η κόρη μας ερχόταν στη ζωή! Έτσι ανέλαβα εγώ αυτόν τον ρόλο!

Φυσικά οι selfies του Gil περιλαμβάνουν όλα τα συναισθήματα που ακολουθούν τον τοκετό – κυρίως τον ενθουσιασμό, τη χαρά, τον πόνο που προκαλεί ο τοκετός.

Οι άλλοι μπαμπάδες που σχολίασαν τη δημοσίευση δεν δίστασαν να αναρτήσουν δικές τους φωτογραφίες από τις αίθουσες τοκετών
. «Η γυναίκα μου ήθελε πραγματικά να βγάλουμε μια selfie οι δυο μας πριν μπει στην αίθουσα του χειρουργείου για την καισαρική. Αυτό ήταν 4 ώρες μετά την προσπάθεια της να γεννήσει φυσιολογικά. Αφού τελικά γέννησε κι όταν της έδειξα τη φωτογραφία, δεν θυμόταν τίποτα εξαιτίας των φαρμάκων που προηγούνται της χειρουργικής επέμβασης. Εξακολουθεί όμως να είναι η αγαπημένη μου φωτογραφία.»

Ένα άλλο σχόλιο λέει «Είμαστε αδέρφια!» και ο χρήστης δημοσίευσε τη δική του παρόμοια φωτογραφία.

Καμία γυναίκα πάντως από τις συντρόφους των αντρών δεν θύμωσε με τις φωτογραφίες. Σύμφωνα με τον Gil, η σύζυγός του όταν είδε τη φωτογραφία τους έβαλε μάλιστα τα γέλια! Ωστόσο, δεν είμαστε σίγουροι ότι αυτή η νέα τάση με τις selfies, αρέσει σε όλες τις μητέρες! Υπάρχουν σίγουρα κάποιες φωτογραφίες που δεν πρέπει να μοιράζονται με άλλους!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ