2015-11-15 14:27:28
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ... ΤΡΙΚΑΛΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Πανέτοιμος για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα είναι ο Ολυμπιακός . Ο πρωταθλητής Ελλάδας φιλοξενείται στα Τρίκαλα (17:00, NS2) για την 6η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ και θέλει φυσικά τη νίκη για να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Πάτρικ Γιανγκ σίγουρα... πληγώνει πολύ την ομάδα και της δημιουργεί (μέχρι να αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του) ένα μεγάλο κενό, το οποίο σε πρώτη φάση θα καλυφθεί εκ των έσω.

Από το σημερινό παιχνίδι κόντρα στα Τρίκαλα θα λείψει και ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος επέστρεψε στον Πειραιά, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στο γόνατο, ενώ τη θέση του στην αποστολή των ερυθρόλευκων έχει πάρει ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει να δει από τους παίκτες του πάθος και θέληση για τη νίκη, αλλά και να ακολουθήσουν το πλάνο του, προκειμένου να μην υπάρξουν εκπλήξεις.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να αφήσει πίσω του τα προβλήματα και να «χτίσει» πάνω στην εμφάνιση και στη σπουδαία νίκη επί της Εφές. Τα πράγματα φυσικά και δεν είναι ιδανικά, αλλά ο Θρύλος έχει μάθει να ζει με τα προβλήματά του εδώ και χρόνια. Έχει μάθει να τα ξεπερνάει με έναν τρόπο δικό του. Έναν τρόπο μοναδικό... Και αυτό θα κάνει και τώρα! Αρχής γενομένης από τα Τρίκαλα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ