2015-11-15 14:40:15
Φωτογραφία για ΤΟ ΕΧΕΙ... ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα είναι έτσι όπως πρέπει και θα έχει εικόνα νικητή στις δύσκολες αποστολές σε Λεωφόρο και Μόναχο είναι ο Μάρκο Σίλβα, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη ότι η ομάδα του μπορεί να ανταποκρίνεται σε μεγάλα ματς μικρών χρονικών αποστάσεων.

Όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", άλλωστε, ο Ολυμπιακός έχει ξαναζήσει φέτος αυτή την ιστορία, να πρέπει δηλαδή να δώσει πολύ σπουδαία και δύσκολα παιχνίδια μέσα σε λίγες μέρες.

Στις 29 Σεπτέμβρη πέτυχε το θρίαμβο επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο και στις 4 Οκτώβρη πέρασε με άνετη νίκη από την Τούμπα.

Στις 17 Οκτώβρίου συνέτριψε 4-0 την ΑΕΚ και στις 20 του ίδιου μήνα πήγε στο Ζάγκρεμπ και νίκησε την Ντιναμό με το γκολ του Ιντέγε.

Τώρα πάλι έχει δύο πάρα πολύ σημαντικές και δύσκολες αποστολές, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αρχίζει από τη Δευτέρα την προετοιμασία περιμένοντας την επιστροφή χωρίς προβλήματα των διεθνών του.


Ο Φορτούνης και ο Σιόβας είναι στην Κωνσταντινούπολη και δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό για τις ενοχλήσεις που είχαν. Ο Σιόβας ένιωσε ένα σφίξιμο και το φοβήθηκε γι΄αυτό έγινε αλλαγή στο Λουξεμβούργο και μάλλον θα προφυλαχτεί στο φιλικό με την Τουρκία, όπως έχουμε αναφέρει.

Ο Μιλιβόγεβιτς θα είναι από αύριο με την ομάδα, ο Ομάρ που παίζει απόψε στη Βουδαπέστη με τη Νορβηγία για να ανατρέψει το προβάδισμα των Ούγγρων θα επιστρέψει επίσης την Δευτέρα, ο Κασάμι με τον Φινμπόγγκασον και τον Ντουρμάζ από Τετάρτη και ο Πάρντο μόλις δυο μέρες πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό αφού έχει τον αγώνα της Κολομβίας με την Αργεντινή.

Και βέβαια θα υπάρξει και η προσπάθεια των Τσόρι, Μπουχαλάκη και Μποτία να προλάβουν να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους, ξεπερνώντας τους τραυματισμούς τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ